Haberler

Aç Kalan Kurt, Karda Yorgun Düştü

Güncelleme:

Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Kars'ta bitkin halde bulunan kurt, tedaviye alındı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yol kenarında bitkin düşen kurt, Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

İĞNEYLE BAYILTILDI

Sarıkamış ilçesinde yol kenarında bitkin halde bulunan kurt, tedaviye alındı. Acısu mevkisinde bitkin halde bir kurdu gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine, bölgeye gelen KuzeyDoğa Derneği, Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ve jandarma ekipleri, önlem aldı. Kurt, zarar vermemesi için veteriner Ayşegül Çoban tarafından tüfekle uyuşturucu iğne atılarak, bayıltıldı. Ardından aracın bagaj kısmına konulan kurt, Kars Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

YABAN HAYVANLARI ÇÖPLÜĞE GELİYOR

KuzeyDoğa Derneği Bilim Koordinatörü Emrah Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Acısu mevkisinde çöp dökülmesinden dolayı yaban hayvanlarının sıkça bulunduğunu belirterek, daha önce de bir ayıya tren, bir kurda araba çarptığını söyledi.

Vatandaşların ihbarı üzerine, Acısu'ya geldiklerini anlatan Çoban, şunları kaydetti: "Şu anda kurdun neden yürüyemediğini bilmiyoruz. Burada veteriner hekimimiz özel tüfekle kurda uyuşturucu iğne yapmak suretiyle geçici bir süre bayılttı. Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleriyle kurdu Kars'a götürüyoruz. Orada hocalarımız gerekli hazırlıkları yaptı, kurdu bekliyorlar. Burada kurdun felçli ya da değişik hastalığı var mı veya araç mı çarptı, neden böyle olduğu yapılacak muayeneden sonra ortaya çıkacak."


Kaynak: AA / Güncel

Acısu Kars Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

ELAZIĞLI:

allah kahretsin bozkurtları böle geberip gidin. . . anladınız ne demk istediğimi. . böyle zarar ziyandırlar. .

3
36
yanıtYanıtla
cemill:

bu çaresiz hayvanlar için dogaya yem bırakılmalı

30
1
yanıtYanıtla
ulu turkMobil-ANDROID:

sizin gibi itler havlar sadece ulkuculer meydana inerse ozaman ne yapicaksiniz

7
3
yanıtYanıtla
deutschland:

saniye 45 ile 48 arasinda adamin arkasindan gecen kurda dikkat :)

7
3
yanıtYanıtla
Konyalı Adalı reis Mobil-IOS:

Burda görüldüğü gibi aklı gövdesini terketmiş bazı bölücü pkk lı kürtler Faşistce ve akla zarar yorumlar yapmış bunlardan bu ülkede çekmeyen yok Allah Islah etsin bunları ayrıca bunların şerrinden Yaşadıkları bölgedeki insani Değeri yüksek adam gibi Kürtleride korusun Rabbim

5
2
yanıtYanıtla
YASASIN HEM KÜRTLER,VE HEMDE KURTLAR..´?:

MÜSLÜMANCA YORUM=YASASIN HEM KÜRTLER, VE HEMDE KURTLAR, , HEPiMiZ KARDESiZ, , KAHROLSUN ERMENi USAKLARI. . . . !!!!!

5
2
yanıtYanıtla
oktay v:

kurtlar leşe çöpe gelmezz

6
1
yanıtYanıtla
kadirMobil-ANDROID:

şiyar adamlar kurt diyor sen kürt anliyon haywanmisini siz?

4
2
yanıtYanıtla
Konyalı Adalı reis Mobil-IOS:

Dijwar Elazığlı şiyar Nickli proğramlanmış hainler burda bile Allah'ın yarattığı bir hayvan haberine bile kin öfke duyacak kadar kişiliksiz ve duyarsız faiştlersiniz sizdende başka bişey beklenmez zaten

6
0
yanıtYanıtla
Yaşar KARANFİL.Mobil-IOS:

Doğa dengesinin sağlanması için hertürlü kanatlı kanatsız hayvanların doğaya faydası vardır.bilmeden konuşmak gereksizdir.ozaman vücudunda makat denen organını iptal etdir

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title