Haberler

Biri Suriyeli 2 Kişinin Öldüğü Kavga Sonrası Polis Alarma Geçti

Güncelleme:

Beyşehir'de sokak köpeğini tekmeleme meselesi yüzünden çıkan 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü kavganın ardından polis, ilçede kuş uçurtmuyor. Suriyelinin cenazesi ise hala morgda bekletiliyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sokak köpeğini tekmeleme meselesi yüzünden çıkan 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü, 3 Suriyeli'nin yaralandığı kavganın ardından polis, adeta ilçede kuş uçurtmuyor. Olaya karıştığı öne sürülen 15 kişinin sorgusu da devam ediyor. İlçede polis kuş uçurtmazken ölen Suriyelinin cenazesi hala morgda bekletiliyor.

KÖPEK TEKMELEME KAVGASI

Olay, geçen Cumartesi günü saat 22.00 sıralarında Beyşehir ilçesinin Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi'nde meydana geldi. Bir silah fabrikasında çalışan Mehmet Bayraktar, iddiaya göre Suriyeli 4 kişilik grup sokak köpeğini tekmeleyince "Köpeğe niçin tekme attınız" diyerek uyarıda bulundu. Bunun üzerine 4 Suriyeli ile Bayraktar arasında kavga çıktı.


BIÇAKLARLA BİRBİRİNE GİRDİLER: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Kavganın büyümesi üzerine iddiaya göre iki taraf da birbirine bıçakla saldırdı. Kavgada Mehmet Bayraktar ile Suriyeli İbrahim El Ali ve soyadı belirnemeyen yine Suriyeli 20 yaşındaki Kasım ile 26 yaşındaki Abdullah Muhammed ve 22 yaşındaki Ahmed Sadi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbine saplanan bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Bayraktar ile Suriyeli yaralılardan İbrahim ameliyat sırasında öldü. Olayı duyan Mehmet Bayraktar'ın yakınları hastane önünde toplanıp, hastanedeki yaralı Suriyelilere saldırmak istedi. Polis engel oldu. Polis ile Bayraktar'ın yakınları arasında sabaha kadar gerginlik sürdü.


SURİYELİNİN CENAZESİ MORGTA BEKLETİLİYOR

Mehmet Bayraktar'ın cenazesi dün Eğirler Mahallesi'nde toprağa verildi. Suriyeli İbrahim El Ali'nin cenazesinin de halen morgda tutulduğu, yaklaşık bir hafta cenazeye sahip çıkan olmazsa, kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtildi. Yaralı 3 kişinin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

İLÇEYE 400 TAKVİYE POLİS GÖNDERİLDİ

Olayın ardından olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8'i Suriyeli 15 kişinin ise sorgusunun devam ettiği belirtildi. Polis, ilçede yeniden bir gerginlik oluşmaması için güvenlik önlemini artırdı. Konya il merkezinden ilçeye yaklaşık 400 polis takviye olarak gönderildi. İlçe meydanında 2 adet Toplumsal Olaylara Mücadele Aracı hazır bekletilirken, ekiplerde kentin farklı noktalarında bekleyip önlem aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bayraktar Beyşehir Muslu Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (45)

x:

suriyeliler geri gönderilmeli

67
2
yanıtYanıtla
hüzünlü garip:

adamlar savaşmadan ülkemizi işgal etti ya helal olsun:-)

60
1
yanıtYanıtla
ŞİNASİ KERİM:

DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKELERİ 5 BİN KİŞİYİ KABUL ETMESİN, SEN, İŞSİZLİKTEN, YOKLUKTAN KIRILAN ÖZ VATANDAŞINI BIRAKIP 3, 5 MİLYON HAZIR YİYİCİ UYUZU ÜLKEYE AL. . ! BU DA YETMİYORMUŞ GİBİ T. C VATANDAŞI YAP. . !ALLAHINIZDAN BULUN. . ! BAŞKA NE DİYEYİM. . !

58
1
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Kabadayılıklarını ülkelerinini işgal eden terör örgütlerine karşı niçin kullanmıyorlar? Bunlar azıttı, hele birde vatandaşlık verilirse bunları kimse tutamaz. Ülkesinin işgaline ses çıkarmayan ve kaçan insanlardan kimseye fayda gelmez.

57
0
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

ÜLKEMİZDE EZİLEN İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRMEYE BAŞLADIK

50
0
yanıtYanıtla
kadriye çelik:

taşeron işçilerinin bedduaları akp yi yerle bir eder inşallh

44
5
yanıtYanıtla
BUNLAR CİCİM AYLARI HELE BİR BEKLEYİN:

BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ. HELE O GENÇLER İŞ EV ARABA EŞ İSTEYİP DE ALAMADIĞI ZAMAN NELER YAPACAKLARINI DÜŞÜNÜN DÜŞÜNECEK BEYİNE SAHİP İSENİZ.

41
2
yanıtYanıtla
ÖZTÜRK:

ZATEN ADAMLARIN AMACI TÜRKİYE''DE TÜRKLERİ AZINLIK DURUMUNA DÜŞÜRMEK. OSMANLI KAFASININ AYNISI. AMA AKKOYUNLARA MÜSTEHAK. DURMAK YOK REİSE SECDE ETMEYE DEVAM. . . . . .

40
2
yanıtYanıtla
BİZ,KAŞINIYORUZ..!:

10 YILA KALMAZ ONLAR DA BU TOPRAKLARDA KENDİ DEVLETLERİNİ KURMAK İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜ KURARLAR. . ! NUR TOPU GİBİ YENİ BİR TERÖR ÖRGTÜMÜZ DÜNYAYA GELİR. . !

38
2
yanıtYanıtla
Türkler üvey evlat mi?:

Insani en çok üzüldügüm şey biz yıllardır çalışıp bir başımızı sokacak bir hane alamazken bu insanlar hiçbir fedakarlık yapmadan ev sahibi olacaksa, ben çalışıp 1, 500 lira alamazken onlar yatıp 1, 500 tl devlet yardımı alacaksa, benim nesli şehit olurken, onlar bombasını yapacak vede geçmişte yaptıkları gibi terör ettirip birde kollanilacakl o zaman biz devlet nezdinde üvey evladız demektir. Bizim insanlarımız nasıl buna destek veriyor inanılacak gibi değil.

39
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title