Haberler

Bir telefon minik Yasin'i mutlu etti

Ordu'nun Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz dışarıya çıkamayan engelli minik Yasin'in yol isteğini bir günde yerine getirdi.

Ordu'nun Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz dışarıya çıkamayan engelli minik Yasin'in yol isteğini bir günde yerine getirdi.

İlçenin Boras Mahallesi'nde yaşayan 12 yaşındaki Yasin Çınkıl engelli aracıyla evine girip çıkmakta zorlanıyordu. Babasının yardımıyla telefon açarak evinin önüne yol isteyen minik Yasin için Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz duyarsız kalmadı.

Telefonuyla evinin önüne yol isteyen minik Yasin'in bu isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Semiz, belediye ekiplerini alarak Boras Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada Başkanı kapıda karşılayan Yasin şaşkınlığını gizleyemezken, Semiz ekiplerine talimat vererek bir günde yolun tamamlanmasını istedi.

Minik Yasin'in telefondaki isteğini yerine getiren Başkan Hüseyin Semiz, "Telefonu açtığımda böyle bir isteğin olacağını da bilmiyordum. Yasin'in sadece evinden dışarı çıkması için yol istediğini duyar duymaz ekiplerime talimatı vererek Yasin'i evinde ziyaret ettim. Onun mutluluğu hiç bir hizmetle asla ölçülemez" dedi.

Evinin yolunun yapılmasından mutlu olduğunu ifade eden Yasin Çınkıl, "Başkan Hüseyin amcamızı arayarak evimin önündeki yoldan geçemediğimi ve engelli olduğumu söyledim. Telefonda önce bir şaşırdı. Daha sonra hemen kendisi gelerek bana evimin önündeki yolun hemen olacağını söyledi. Ben de çok sevindim" diye konuştu.

Baba İbrahim Çınkıl ise, "Ben böyle bir başkanımız olduğu için ilçem adına gurur duyuyorum. Bir günde telefonumuza cevap vererek çocuğumun yol isteğini hemen yerine getirdi. Evladımın mutlu olması benim için her şeyden daha önemli. Başkanımıza duyarlılığı için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Semiz Cep Telefonu Çaybaşı Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title