Haberler

Bir İşçi Göçük Altından Çıkarıldı

İzmir’in Menemen ilçesinde viyadük inşaatında meydana gelen göçükte 4 işçi mahsur kaldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde viyadük inşaatında meydana gelen göçükte 4 işçi mahsur kaldı. Öğle saatlerinden itibaren devam eden kurtarma çalışmalarında bir işçi, ekiplerin toprağı elleriyle kazıması sonucu çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Menemen ilçesi Koyundere Mahallesi'nde, viyadük çalışmaları sırasında iskele yıkıldı. İskelenin yıkılması sonucu aşağıda bulunan dört işçi göçük altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri, öğle saatlerinden itibaren göçük altında kalan işçileri kurtarma çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında ismi belirlenemeyen bir işçi göçük altından çıkarılarak Menemen Devlet Hastanesine gönderildi. Toprağın betonlaşması nedeniyle arama kurtarma çalışmaları zorlaşırken, ekipler toprağı elleriyle kazıyarak işçiyi göçük altından çıkarabildi.

Öte yandan, sağ kalan işçiler tarafından üç işçinin aynı yerde, bir işçinin ise farklı bir yerde göçük altında kaldığı belirtildi. Üç işçinin gurbetçi, bir kişinin ise Koyundereli olduğu, göçük altında kalan işçilerden ikisinin kardeş olduğu öğrenildi. Arama kurtarma çalışmaları sürerken, göçük altında kalan işçilerin yakınlarından iki kişi ise sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Arkadaşlarının sağ salim kurtarılmasını bekleyen bazı işçiler, gözyaşı döktü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koyundere Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title