Haberler

Bir Babanın En Zor Görevi

Samsun’un Bafra ilçesi Koşuköy mevkisindeki akrabalarına bayram ziyaretine gelip serinlemek için girdikleri Karadeniz’in azgın sularında boğulan Ekrem ve Emir Kaya kardeşler, memleketleri Bursa’da toprağa verildi.

Samsun'un Bafra ilçesi Koşuköy mevkisindeki akrabalarına bayram ziyaretine gelip serinlemek için girdikleri Karadeniz'in azgın sularında boğulan Ekrem ve Emir Kaya kardeşler, memleketleri Bursa'da toprağa verildi. İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu 2. Sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ekrem Kaya için askeri tören yapılırken, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi ağabeyi Emir Kaya'nın tabutu ise avukat cübbesi ile sarıldı. Her iki oğlunu birden Karadeniz'in azgın sularına kurban veren Bursalı esnaf baba Şükrü Kaya(54)'yı İstanbul Deniz Harp Okul Komutanı Tüm Amiral Mesut Özel, deniz subayları ve her iki oğlunun arkadaşları teselli etti.

Bursa'lı Şükrü(54) ve Döndü(50) Kaya çifti, biri asker diğeri hukuk fakültesi öğrencisi oğullarını da yanlarına alarak Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden dünürlerine bayram ziyaretine gitti.

Bayramın birinci günü Koşuköy mevkisinde serinlemek için denize giren abi kardeş Karadeniz'in azgın sularında gözden kayboldu. Kardeşlerden Ekrem Kaya sudan boğulmuş halde çıkarılırken, durumu ağır olan Emir Kaya da kardeşinden bir gün sonra hastanede öldü.

Aile Bursalı olduğu için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Morguna gönderilen abi kardeşin cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Kaya kardeşler Osmangazi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Kocameşe camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığında toprağa verildi. Kardeşlerden Deniz Harp Okulu 2. Sınıf öğrencisi Ekrem Kaya için askeri tören düzenlenirken Hukuk fakültesi öğrencisi ağabeyi Emir Kaya'nın tabutunun üzerine ise avukat cübbesi konuldu. Her iki oğlunu birden Karadeniz'in azgın sularına kurban veren baba Şükrü Kaya gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı babayı törene katılan denizci subaylar ile hukuk fakültesi öğrencisi oğlunun sınıf arkadaşları teselli etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Kaya Karadeniz Samsun Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title