Haberler

Bir Aşk Hikayesi Son Bölüm Fragmanı (FOX TV)

Güncelleme:

Fox Tv Ekranlarının Sevilen dizisi Bir Aşk Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bir Aşk Hikayesi yeni bölümde bu hafta neler yaşanacak?

Bir Aşk Hikayesi dizisi 12. Bölümü ile 25 Haziran 2013 Salı akşam Fox Tv'de. İşte Bir Aşk Hikayesi Son 12.bölüm fragmanı ve 11.Bölüm özeti... Fox tv ekranların fenomen dizisi Bir Aşk Hikayesi yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekledikleniliyordu. Peki bu hafta Bir Aşk Hikiyesi 12.bölüm'de neler olacak neler yaşanacak? Fox Tv"nin başrollerinde Korkut Ali (Seçkin Özdemir) Ceylan German (Damla Sönmez) Eda Çağla (Elçin Sangu) Tolga Karanlı(Yamaç Telli) Gönül Karanlı(Zuhal Olcay)Tahsin German(Ayberk Pekcan)Asiye German(Ayşen Sezerel)Emine Sarısoy(Güneş Sayın)Hakkı (Haldun Resüloğlu)Selim(Onay Kaya)Taha Yusuf Tan (Umut)Ece(Asena Keskinci) üstlendiği yeni dizisi "Bir Aşk Hikayesi" 25 Haziran'da Fox Tv'de...

" Onsuz bir ömürdense onunla bir ay yeter bana…"Eşine az rastlanan, kocaman bir aşk mucizeleri gerçek yapabilecek mi? Yanlış anlamaların, eski aşkların, yalanların, ikiyüzlülerin yıkamadığı Korkut ve Ceylan aşkı nihayet evlilikle taçlanır. Korkut Ceylan"ı istemeye geldiğinde karşılarında duran engel sadece Tahsin değildir. Gerçeklerdir… Korkut Tahsin"le yüzleşir. Tahsin gerçekleri anlatmakla tehdit ettiğinde Korkut "Peki neden intikam almak istediğimi de anlatacak mısın?

Benim Gönül Karanlı"nın oğlu olduğumu da söyleyecek misin?" dediğinde Tahsin"in cevabı ne olacaktır? Diğer tarafta Aslı Korkut"la olmak için her yolu denemektedir. Beklenmedik ziyaretçi herkesin hayatında yeni bir sayfa açar. Artık gerçeklerin su yüzüne çıkması an meselesidir.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bir Aşk Hikayesi Ali Ceylan Fox Tv Fox Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title