Haberler

Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Bursa'da cani adam, borç para talebini geri çeviren arkadaşını oturduğu kahvehanenin önünde defalarca bıçaklayarak yaraladı. Olay anı kameralara yansıdı.

Bursa'da Murat Şenkaya, borç para talebini geri çeviren arkadaşı Ali Yurdakul'u oturduğu kahvehanenin önünde defalarca bıçaklayarak yaraladı. Yurdakul, kanlar içinde yere yığılırken, Murat Şenkaya ise kaçtı.Olay anı kameralara yansıdı.

BORÇ İSTEDİ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Murat Şenkaya, yolda karşılaştığı Ali Yurdakul'dan borç para istedi.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Yurdakul, Şenkaya'nın bu isteğini geri çevirince kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından arkadaşıyla buluşan Ali Yurdakul, yol üzerindeki bir kahvehanenin önünde otururken, Murat Şenkaya geldi. Şenkaya, yanındaki bıçağı çekip, arkasından yaklaştığı Ali Yurdakul'u defalarca bıçakladı. Bel bölgesine çok sayıda bıçak darbesi alan Yurdakul, kanlar içinde yere yığılırken, Murat Şenkaya ise kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ali Yurdakul, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ali Yurdakul'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Murat Şenkaya, güven timleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şenkaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BIÇAKLAMA ANI KAMERALARDA

Bu arada olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ali Yurdakul'un kahvehanenin önünde oturduğu, yanına gelen Murat Şenkaya'nın elindeki bıçakla defalarca saldırdığı ve daha sonra, diğer müşterilere bağırarak kaçtığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Şenkaya Ali Yurdakul Şenkaya Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (13)

mert:

BORÇ PARA VERİPMİ KÖTÜ OLAYIM YOKSA VERMEYİPMİ KÖTÜ OLAYIM EN İYİSİ VERMEMEK BU KADAR . VERMEYECEKSİN ARKADAŞ ÇÜNKÜ GÜNÜMÜZ ONU GEREKTİRİYOR EN SAMİMİ ARKADAŞIM BANKAYA ABİSİ İÇİN KEFİL OLMAMI İSTİYOR KABUL ETMEDİM İKİ GÜN SONRA ABİSİ BATTI MEĞER BATMA EŞİĞİNDE. YOKSA BENİDE KENDİSİYLE BİRLİKTE BATIRACAKTI EN İYİSİ KEFİL MEFİL BORÇ MORÇ VERMEYECEKSİN BU KADAR. SAYGILAR

21
0
yanıtYanıtla
mithattt:

borç vermedi diye bıçaklanmış zaten böyle canilerin allah belasını versin

yanıt6
yanıt0
Toparlak:

Bıçaklanan adamın ayakkabıları şık baya

0
9
yanıtYanıtla
gavaraci:

kacti denemez, dayilik yapa yapa ayrikmis, herkes korkudan arayada girememis

3
2
yanıtYanıtla
Kacan:

Yurtdisinda oldugum icin cok sansliyim yaw

4
1
yanıtYanıtla
Ertuğrul:

Böyle hastaları aileleri neden kliniğe , hastaneye yatırmıyor da masum insanların başına bela olmasına göz yumuyor? O adam yaşıcak mı belli bile değil ama o ruh hastası bi kaç yıl yatıp çıkıcak !

3
0
yanıtYanıtla
Rıza:

Vermeyin arkadaş. Ona buna borç vermeyin. Kesinlikle ve kesinlikle kefil olmayın. Kredi kartı filan da vermeyin. Böyle batmaya başlayan insanlar en yakın en samimi arkadaşlarını ve akrabalarını da batırmaya başlıyor. Ben böyle bir arkadaştan kıl payı kurtuldum.

3
0
yanıtYanıtla
Tr:

Can güvenliğimiz yokkk :((

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

AF BEKLENTİSİ. . TÜRKİYEDEKİ SUÇ ORANININ ARTIŞININ SEBEBİ. . . NEMİ YAPACAKSIN SIRA SANA VE SEVDİKLERİNE GELENE KADAR BEKLE

1
0
yanıtYanıtla
afafafafafafaf:

benimde bir düsmanim var. vallahi bu af söylentileri ciktiktan sonra ciddi ciddi öldürmeyi düsünüyorum. . . af budur iste!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title