Haberler

BEYLİKDÜZÜ'NDE KAMYON, METROBÜS ÜST GEÇİDİNE ÇARPTI, SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Güncelleme:

BEYLİKDÜZÜ Güzelyurt mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu metrobüs üst geçidinin ayağına çarparak durabildi.

BEYLİKDÜZÜ Güzelyurt mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu metrobüs üst geçidinin ayağına çarparak durabildi. İtfaiye ekipleri saatler süren çalışmanın ardından sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak ağır yaralı şekilde sağlık ekiplerine teslim etti.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Güzelyurt'ta meydana geldi. İddialara göre, 53 ABN 781 plakalı hafriyat kamyonunu kullanan Yavuz Demir bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek Güzelyurt Metrobüs Durağı ayağına çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından sürücü Demir'i sıkıştığı kamyonun içinden çıkardı. Demir, sağlık ekipleri tarafında ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Ekipler kazayla ilgili çalışma başlattı. Öte yandan kazayı duyan Demir'in yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayı gören Hüsamettin Akkuş, "Biz burada oturuyorduk. Büyük bir gürültü duyduk. Dışarı çıkıp baktık. Köprünün ayağına girmiş. Gidip baktık adam vefat etmişti büyük ihtimalle. Ayağından tuttuk hiçbir kıpırdama falan yoktu. Daha sonra ambulans ve itfaiyeyi aradık. yaklaşık 1 saattir de çalışma devam ediyor" dedi.

Ercan Şahin ise, "Biz içeride müşterilerimizle meşguldük. Ondan sonra sesler geldi. Dışarı çıktık baktık. Kamyon freni patlamış halde geldi direğe çarptı. O sırada koştuk kapıyı açtık. Adamın sadece ayağı gözüküyordu. Müdahale etme şansımız yoktu. Ambulansı aradık. Sağ olsun ekipler yetişti ama yapacak bir şey yoktu. Herhalde adam rahmetli olmuş" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Tragger Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title