Haberler

Beylikdüzü'nde Huzurlu Bayram

Güncelleme:

Efrahim Yeşil, sağlık çalışanlarının, hastaların, yaşlıların ve şehit yakınlarının bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı sebebiyle Beylikdüzü`nde hizmet veren sağlık kuruluşlarından, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği, Özel Alp Ata Bakım Merkezi, Avrupa Huzurevi sakinlerini ve şehit evini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, sağlık çalışanlarının, hastaların, yaşlıların ve şehit yakınlarının bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'e, birim sorumluları da eşlik etti. İlk olarak Avrupa Huzurevi sakinleri ile başlayan ziyaretler Türkiye Omurilik Felçliler Derneği ve Özel Alp Ata Bakım Merkezi ile devam etti. Ardından Beylikdüzü`nde hizmet veren sağlık kuruluşlarını gezen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Yeşil ve beraberindekiler son olarak Şehit Bilal Özcan'ın ailesine giderek şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

Başkan Uzun'a Teşekkür

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyleyen Şehit Bilal Özcan'ın ailesi ve yakınları, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un şehitlerine sahip çıktığını söyledi. Adnan Kahveci Mahallesi'ne Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan okula şehit oğullarının isminin verilmesinin kendilerini çok gururlandırdığını da ifade eden aile, Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet edip karanfil dağıtan Başkan Yardımcısı Yeşil, herkesle tek tek ilgilenerek Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamlarını iletti. Başkan Yardımcısı Yeşil, bayramların sevgi, vefa ve dayanışmanın doruğa ulaştığı günler olduğunu belirterek "Belediye olarak bu ziyaretleri sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleştiriyoruz. Her zaman yanınızdayız" dedi.

Kurban Eti Dağıtımı

Kurban Bayramı tüm coşkusuyla devam ederken, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü de bayram çalışmaları kapsamında dar gelirli ailelere kurban eti dağıttı.

Beylikdüzü Belediyesi, hayırsever vatandaşların katkılarıyla bu bayramda da dar gelirli ailelerin yüzünü güldürdü. Volvo Kavşağı Mevkii'nde oluşturulan Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda hayırsever vatandaşlardan toplanan etler, öncelikle belediye araçlarına aktarıldı. Ardından, belediye ekiplerince daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere etler gönderildi. Gittikleri adreslerde kapıları çalan Beylikdüzü Belediyesi ekipleri, mutlulukla karşılandı. Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kurban bağışları, Beylikdüzü Belediyesi ekiplerine bayramın 4. gününe kadar yapılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Güncel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

title