Haberler

Talihsiz Kadın Diş Ağrıları Yüzünden Ötanazi İstemişti, Bakanlık Devreye Girdi

Güncelleme:

Antalya'da, beyaz dişlere kavuşmak için kaplama yaptıran ve daha sonra şiddetli ağrıları nedeniyle tüm dişleri çekilen talihsiz kadının tedavisi için Sağlık Bakanlığı devreye girdi.

Antalya'da beyaz dişlere kavuşmak için kaplama yaptıran ve daha sonra şiddetli ağrıları nedeniyle tüm dişleri çekilen Sunay Öztürk'ün (41) tedavisi için Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Ankara'da tedaviye alınan Öztürk'ün, ilaç tedavisinin ardından ameliyat edileceği belirtildi.

DİŞLERİNİ BEYAZLATMAK İÇİN KAPLAMA KARARI ALDI

Alanya'da oturan 2 çocuk annesi Sunay Öztürk, 6 ay önce dişlerini beyazlatmak amacıyla 'zirkonyum' kaplama yaptırma kararı aldı. Anne ve babasından kalan emekli maaşının yanı sıra bankadan 10 bin lira kredi çekerek özel diş polikliniğine giden Öztürk'ün, 20 dişi kaplama için kesilerek küçültüldü. Çenesinde ve sol azı dişinde ağrı hisseden Sunay Öztürk'e, özel poliklinikte kaplamaları takıldı. İşlemden bir hafta sonra sol yanağında ve çenesinde şiddetli ağrı çeken Öztürk'ün dişlerine kanal tedavisi yapıldı.

AĞRILARI DİNMEDİ

Kanal tedavisine rağmen dişlerindeki ağrıları dinmeyen kadın, son çare 32 dişini çektirmek zorunda kaldı. Dinmeyen ağrıları nedeniyle uykusuz ve zor günler geçiren Öztürk için 'delirten hastalık' diye tabir edilen 'trigeminal nevralji' teşhisi konuldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI SESİNİ DUYDU

Antalya'da çeşitli hastanelerde ağrılarına çare bulamayan Sunay Öztürk'ün sesini duyan Sağlık Bakanlığı, kadını Ankara'da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye aldı. Bir hafta önce hastaneye girişi yapılan Öztürk'e şu an için ilaç tedavisi uygulandığı, operasyon için uygun koşulların beklendiği kaydedildi.

"MUAYENE ÜCRETİ 1500 TL CİVARINDAYDI"

Tedavi olmak için tüm imkanlarını harcadığını ve son çareyi Ankara'da aradığını anlatan Öztürk, "İstanbul'da bir hekim vardı benim hastalığımla ilgilenen, ancak gidemedim. Muayene ücreti dahi 1500 TL civarındaydı. Sağlık Bakanlığı burada tedavi için devreye girdi. Şu an için sadece ilaç alıyorum. Sonuç ne olacak bekliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sunay Öztürk Antalya Ankara 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500

Yorumlar (26)

diş hekimi:

baştan bende bayana çok acımıştım ama,bu açık saçık halini gördükten sonra hiç üzülmege degmez diye düşünmeye başladım.

8
60
yanıtYanıtla
hia:

din istismarcısısın sen seni bir şekilde devletin bulup cezalandırması lazım geriden gelen zekalı hangi dinde zorlama var yobaz

yanıt4
yanıt2
?:

salakmısın sen

yanıt3
yanıt1
ofli:

DİŞ HEKİMİ seni üniversitelerde tez konusu yapacağım, insanları arasında kin nefret sokmak hangi zihniyete sahip olduğunu gösteriyor sen anladın oni trol seni kara zihniyet kendini dindar gösterip aslında alakan olmayan zavallı , Allah seni ıslah etsin yazık sufatına

yanıt0
yanıt1
GECE LAMBASI:

Türkiyedeki doktorlar ve tıp sektörü çok acımasız ve vicdansızdır. Herkesin vicdanı para''ya indekslenmiş. Yazıklar olsun.

51
2
yanıtYanıtla
ASLI:

Bu hanıma çok üzülmüştüm inşallah sağlığına kavuşur, 20 gün diş ağrısı çeken biri olarak söylüyorum ALLAH TÜM HASTALALRA ŞİFA VERSİN. . . .

43
0
yanıtYanıtla
beyza:

Allah hastanelerden uzak eylesin hastalık çok zor :( diş için neler çektim bende dünya malını verirsin 2 dk agrısı geçmesi için allah yardımcın olsun abla

23
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah kimseye dert verip derman aratmasın kadının canı yanmasa feryat edermi allah nerede şifa arayan varsa çaresini verir inşallah

24
0
yanıtYanıtla
TC:

Zaten özel doktorlar bu işin cılkını çıkardı. 1500 lira muayene parası nedir kardeşim? Kul hakkını afiyetle yersiniz ondan sonra da eşe dosta cuma mesajları. . .

21
2
yanıtYanıtla
Meral Akşener:

Allah yardımcınız olsun. Hastalıklar çok zor. Allah kimseye dermansız dert vermesin.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title