Haberler

Beşiktaş Sorunları Aşıyor

beşiktaş, Süper Lig'in başlamasına 10 gün kala takımdaki tüm sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.

beşiktaş, Süper Lig'in başlamasına 10 gün kala takımdaki tüm sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.

Transfer çalışmalarında ağır gidiyor gibi görünse de camiayı tatmin eden adımlar atan Beşiktaş yönetimi, son olarak Sosa konusunu da çözüme kavuşturduktan sonra tamamen santrfor ve stoper transferine yoğunlaştı.

Siyah Beyazlılar, sezon bitimiyle beraber şampiyon kadronun as oyuncularından Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Mario Gomez ve Jose Sosa'nın ayrılma kararı almasıyla büyük bir sarsıntının içine girmişti. Ancak Gökhan Töre'yi West Ham'a kiralayan Beşiktaş yönetimi, Atiba ile sözleşme yeniledikten sonra Jose Sosa'nın da bu sezon takımda kalacağını ilan etmesiyle Gomez haricinde tüm sorunları aşmayı başardı.

GERİYE KALDI MARİO GOMEZ

Santrfor için Liverpool'dan Benteke, Chelsea'den Loic Remy, Dynamo Kiev'den Dieumerci Mbokani için girişimlerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, herkesin bildiği gibi Mario Gomez'den de umudunu kesmiş değil.

Birçok isim ile temas halinde olan Beşiktaş yönetiminin gerçek hedefi Mario Gomez'in takıma geri dönmesi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonraki geçen 3 ayda hiçbir takımla anlaşamadığı bilinen Gomez'in, mutlaka döneceğini düşünen teknik heyet ve yönetim, son ana kadar beklemekte kararlı görünüyor.

Beşiktaş'ın haricinde hiçbir Avrupa takımından geçen yılki sözleşmesine yaklaşan teklifler alamayan Gomez'e imza parası ile beraber 5 milyon Euro ödemeye hazır olan yönetim, Alman golcünün bir an önce kararını vermesini bekliyor.

Geçtiğimiz sezona Cenk Tosun ile başlayan ve sonradan Gomez'i takıma dahil eden teknik direktör Şenol Güneş bile, 'Gomez gelecekse bekleyelim' düşüncesinde. Cenk Tosun'un, Gomez gelinceye kadarki boşluğu rahatlıkla dolduracak kalitede olduğunu düşünen Güneş, bu yüzden biraz daha beklemeye hazır.

Her ne kadar Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Gomez, Beşiktaş ile ilgili açıklama yaptıktan sonra hiçbir şekilde temasımız olmadı" dese de yönetime yakın kaynaklar, Alman santrforun dönüşünün çok yakın olduğunu söylüyor ve her geçen zamanın Gomez'i Beşiktaş'a döndürdüğünü belirtiyor.

Beşiktaş, eğer Mario Gomez de dönerse geçen sezonki kadronun temel taşlarını takımda tutmuş, üzerine de Gökhan Gönül ve Adriano gibi dünya çapında iki bek dahil etmiş olacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atiba Hutchinson Gökhan Töre Mario Gomez Cenk Tosun Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title