Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Milosevic: Büyük Bir Hayalimi Gerçekleştirdim

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic'ten ilk mesajlar geldi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic'ten ilk mesajlar geldi.

Beşiktaş'ın İsveç'in Aik Stockholm takımından transfer ettiği Alexander Milosevic, Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı. Aik Stockholm takımına bugüne kadar kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Milosevic, "Bana destek olan tüm takım arkadaşlarıma, teknik direktörüme, kulübüme ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Burada oynamak büyük bir onurdur. Beşiktaş'a gittiğim için çok mutluyum. Büyük bir hayalimi gerçekleştiriyorum" diye konuştu.

Sırp asıllı İsveçli oyuncu, Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabından yazdığı "Beşiktaş'a hoş geldin @MilosevicAlex" mesajına, "Hoş bulduk, teşekkür ederim @Besiktas" ve "Çok mutluyum. Yeni takımımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Taraftarlarımıza ilgileri için teşekkür ederim. @Besiktas" şeklinde cevap verdi.

Alexander Milosevic, bu sezon AIK Stockholm ile 28 maça çıktı. 3 gol, 2 asistle oynayan oyuncu, 2 kez İsveç Milli Takımı'nın forması giydi. 1.91 metre boyundaki Milosevic, 2 sezon önce İsveç ligine yeni katılan en iyi oyuncu seçilmişti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alexander Milosevic Stockholm Beşiktaş İsveç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title