Haberler

Berkin Elvan Protestosu'na Kızılay'da Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için Kızılay Meydanı'nda toplanmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Ankara'da Berkin Elvan için eylem düzenleyen gruba polis müdahale etti.

Kızılay Meydanı'nda toplanan çoğunluğunu lise öğrencilerin oluşturduğu grup Atatürk Bulvarı ve Ziya Gökalp Caddesi'ni trafiğe kapatmak isteyince polis ekipleri TOMA'larla tazyikli su sıkarak müdahale etti. Çevik kuvvet ekipleri daha sonra çok sayıda eylemciyi gözaltına aldı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Vatandaşlar polisin küçük yaştaki çocuklara müdahale etmesine tepki gösterdi. Tepki gösteren bir vatandaş da gözaltına alındı. Polisin müdahalesiyle grup üyeleri koşarak buradan uzaklaştı.

RAHMİ YILDIRIM GÖZALTINA ALINDI

Çağdaş Gazeteciler Derneği eski başkanlarından gazeteci yazar Rahmi Yıldırım'ın, Berkin Elvan'ın ölüm haberinin gelmesinin ardından olayların yaşandığı Kızılay'da güvenlik önlemlerini sıklaştıran polis ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rahmi Yıldırım Berkin Elvan Kızılay Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (57)

ETHEM SARISÜLÜKdarul-islam_@hotmail.com:

ARKADAŞLAR YAPMAYIN BİZ YAPTIK BARİ SİZ YAPMAYIN O KILIÇDAROĞLU DENEN HERGELEYE UYMAYIN. BAŞBAKANIN GÜNAHINA GİRMEYİN. GİDİN EVİNİZE BİZ GÖRDÜK GEÇİRDİK UYMAYIN ŞEYTANA. SEÇİM GELDİMİ BENİ DİNLERSENİZ ATIN OYUNUZU AKP YE OLSUN BİTSİN HE ATMAZSANIZDA BARİ KARGAŞA YARATMAYIN. POLİSE KALKAN ELLER KIRILSIN.

47
3
yanıtYanıtla
KATİL CHPhhdfdf@gmail.com:

CHP ARTIK KATİL PARTİ DİYE ANILACAK. KATİL PARTİ CHP

34
2
yanıtYanıtla
HASTALIKLI RUHbozoklukenan35@hotmail.com:

CEM BOYNER DÜNKÜ KALABALIĞI GÖRÜNCE TAMAM HÜKÜMETİ DÜŞÜRMEK İÇİN TAM FIRSAT DÜŞÜNCESİYLE BÜTÜN MAĞAZALARIMIZ AÇIK OLUP HİZMET VERECEKTİR DİYEREK ÇEVİK KUVVETİN 3 SAATTE BOZGUNA UĞRATMASIYLA HEVESİN KURSAĞINDA KALMIŞTIR ŞUNU KAFANIZA SOKUN SİZE GAZ VERENLER GAZINIZI ALDINIZMI ÇEVİK KUVVET GEÇİLMEZ ÖĞRENECEKSİNİZ

31
3
yanıtYanıtla
Hasan Sarıgülelisence@hotmail.com:

Bu eylemcilerin arasında kelli felli orta yaş üzeri adam gören var mı? Hep 15-25 yaş arası gençler var. Bunların beynini yıkıyorlar, dolduruyorlar ellerine de 3-5 para verip ortalığa salıyorlar. Allah aşkına dikkat edin var mı?

23
2
yanıtYanıtla
cenkaysofu1981@hotmail.com:

çocuklar mahsumdur melektir ve bunu kullanmak isteyen kafa yapılarına ne denirki ezik aciz yartıklar bunlara insan bile demeye dlim varmıyor

yanıt0
yanıt0
ulu onderredurkaddafi@hotmail.com:

bu seçimde boş atmayı düşünüyordum ama yine kararımı değiştirmeyi başardılar.oyumu akp ye atıcam .chp ülke yönetemez

19
4
yanıtYanıtla
Ahmet Ssvssvahmet@yandex.com:

Lütfen Evinize Dönünüz. Sinirlerimizi Sizden Çıkartmayalım.

21
2
yanıtYanıtla
KILIÇhaticenuran2013@hotmail.com:

ALLAH POLİSLERE GÜÇ KUVET VERSİN, HAYİNLERİN ALLAH BELASINI VERSİN,

21
1
yanıtYanıtla
corunluk_mehmet@bluewin.ch:

Bütün bunların sorumlusu gezidir ve chp dir. Geziyi baslatanlar ve chp müdürü kilicdaroglu derhal tutuklanıp iceri atillmasi lazim.

18
4
yanıtYanıtla
COBANI.SHAiq.@mail.ru:

BU YAZIDAN KOYUN SESI GELIYOR

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title