Haberler

BEM-BİR-SEN Bursa Şubesi açıldı

Güncelleme:

BİR-SEN Bursa Şubesi açıldı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi, eski bakanlardan Faruk Çelik ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu'nun katılımı ile hizmete açıldı.

BEM-BİR-SEN Bursa Şubesi açıldı

BURSA - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi, eski bakanlardan Faruk Çelik ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu'nun katılımı ile hizmete açıldı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi, açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Eski bakanlardan Faruk Çelik, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, BEM-BİR-SEM Genel Başkanı Levent Uslu, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Sağlık - Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve çok sayıda davetli katıldı. Bizim medeniyetimiz, kul hakkını ve alın terini çok önemser diyen eski bakanlardan Faruk Çelik, "Bizim medeniyetim hak alınır değil, hak verilir anlayışı üzerine kuruludur. Böyle medeniyetim mensuplarıyız. Ancak bu medeniyetin bu değerleri, şu an raflarda yürürlülükte değildir. Onun için işimiz çok fazladır. Daha işin başındayız. Birileri işin sonuna geldiğimizi düşünüyor. Ne zaman ki hak eden insana hak ettiği değer verilir, o zaman biz arzuladığımız medeniyetimizi inşa etmiş olacağız. Konan engelleri de ibretle izlememiz gerekiyor" dedi.

Biz aynı hedefe kitlenmiş ama farklı yerlerde farklı görevlerle işler yapan kişiler olduğumuzu ifade eden Çavuşoğlu ise, "Bunun için biz siyasette sizler ise sendikal faaliyetlerle başkaları ise STK'larda bu davamızı omuzladık. Taşı gediğine koymamız gerekiyor. Ancak bu milletin idaresine parmak sallayanlar var. Bazıları bu emekli amirallerin bildirisin küçümsüyor. 'Bunlar mı darbe yapacak' veya 'bir ifade özgürlüğüdür'diye savunuluyor. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Cemal Gürsel, darbenin başına getirildiğinde emekliydi. Talat Aydemir'de emekliydi. Sonuç itibariyle bu kişiler, amiral rütbesini kullanmak suretiyle gecenin bir yarısı bildiriyi yapıyorlarsa bu hiçbir şekilde ifade özgürlüğü ile açıklanamaz" dedi.

Genel Başkanı Levent Uslu ise katılanlara geldiklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni şubelerin açılmaya devam edileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından duaların ardından kurdele kesimiyle şubenin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Çavuşoğlu Faruk Çelik Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title