Haberler

Belediyespor'da Transfere Devam

Güncelleme:

Sportoto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Belediyespor'da transfer rüzgarı devam ediyor.

Daha önce Bünyamin Kılıç ve Alican Çelik'le sözleşme imzalayan Kahramanmaraş Belediye spor, dört futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye spor'dan Hayrettin Çınar ve Volkan Çekiç, Yeni Malatya spor'dan Fatih Gümüşel ile eski futbolcu Mehmet Akif Alıcı ile sözleşme imzalayan Kahramanmaraş Belediye spor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, transferlerin bitmediğini ve devam edeceğini söyledi.

Kahramanmaraş Belediye spor'un bir hedef doğrultusunda yola çıktığına işaret eden Kulüp Başkanı Semerci: "Biz hedefimizi belirleyerek yola çıktık. Takımımızı bir üst lige çıkarmak için ihtiyacımız olan transferleri yapacağız. Takımımızın Onursal Başkanı Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'ın gayret ve desteklerini her zaman gördük ve görmeye de devam edeceğiz. Bu gayret ve destekle inşallah bir üst lige çıkarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarına vurgu yapan Sportif Danışman Bünyamin Gezer ise takımın 17 Temmuz gibi bir toplanma sürecine gireceğine işaret etti. Sportif Danışman Gezer: "17 Temmuz gibi takımı toparlayacağız ve kamp konusunda henüz bir yer tespiti yapmadık ama kamp süresince bol maç yapabileceğimiz bir mekanda kampa girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta spor adına yeni gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise Kahramanmaraş Belediyesi Spor Tesisleri bünyesinde Kamp Eğitim Merkezi kuracaklarının altını çizdi.

Başkan Poyraz: "Dün Meclis'ten karar aldık ve Belediye Meclisi İller Bankası kanalıyla Spor Tesislerimize 200 kişilik Spor Kampı Eğitim Merkezi kurulması için bana yetki verdi ve en kısa sürede bu çalışmalar başlayacak. Yapacağımız Spor Kampı Eğitim Merkezi öyle sanıldığı gibi sadece yatakhanelerden ibaret bir yer olmayacak. Kütüphanesi, yemekhanesi, oturma ve dinlenme salonları vb. gibi geniş bir kompleks olacak" dedi.

Basın mensuplarının mevcut tesisler ve Kahramanmaraş Spor konularında sorularını da yanıtlayan Başkan Poyraz: "Bakın altını kalın çizgilerle çizerek söylüyorum. Kahramanmaraş Spor da, Belediye Spor da bizim şehrimizin takımı. Biz hiçbir surette ve hiçbir kimseye malzeme yapmaları için bir fırsat vermiyoruz. Kim nasıl düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin.

Belediye Spor'umuzun futbolcularının kalacağı tesisler bitme aşamasına geldi. Bizim sporcularımız bu tesislerde kalacak. Kahramanmaraş Spor'umuzun sporcularına da bir şey söylememiz mümkün değil. Kendileri istedikleri zamana kadar orada kalabilirler. Tekrar söylüyorum. Bu konuda hiçbir kimse ileri geri konuşarak bunu kendilerine malzeme yapmaya kalkmasın. Kahramanmaraşspor da bizim, Belediyespor da bizim memleketimizin takımı bunun böyle bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

İmza törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Sportif Danışman Bünyamin Gezer ile futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Semerci Mustafa Poyraz Bünyamin Kılıç Danışman Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title