Haberler

Belediye personelleri arasında silahlı kavga! Çay içmeye güvenlik kulübesine çağırdı, ikisi de canlı çıkamadı

Güncelleme:

Kocaeli'de Körfez Belediyesi'nde güvenlik görevlisi ile çay içmeye kulübeye çağırdığı iş arkadaşı arasında silahlı kavga çıktı. Tek silahın kullanıldığı arbedede çıkan kurşunlarla iki çalışan da yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde güvenlik görevlisi ile çay içmeye çağırdığı iş arkadaşı arasında silahlı kavga çıktı. Arbedede aynı silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan ikili hastanede hayatını kaybetti.

ÇAY İÇMEYE GÜVENLİK KULÜBESİNE ÇAĞIRDI

Olay, Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde bulunan Körfez Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediyenin güvenlik görevlisi Kasım Kalın, iş çıkışı Tamer Yatan'ı çay içmeye, güvenlik kulübesine çağırdı.

Belediye personelleri arasında silahlı kavga: 2 ölü

TARTIŞMA ÇIKTI, SİLAH KULLANILDI

Güvenlik kulübesinde yaklaşık bir saat oturan ikili arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle tek silahın kullanıldığı arbedede çıkan kurşunlarla ikili yaralandı. Durumu gören belediye çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Belediye personelleri arasında silahlı kavga: 2 ölü

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan, Tamer Yatan ve Kasım Kalın'ı ambulansa alarak, Körfez Devlet Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tamer Yatan ve Kasım Kalın hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Polis olayla ilgi inceleme başlattı.

Belediye personelleri arasında silahlı kavga: 2 ölüKasım Kalın

Belediye personelleri arasında silahlı kavga: 2 ölüTamer Yatan

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Körfez Belediyesi Kocaeli Körfez Kavga Çay Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (4)

SeyYah Saruhanli:

cahillere piskolojisi bozuk insanlara silah verirseniz olacagı bu.

69
1
yanıtYanıtla
Hülya Sayar:

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

4
21
yanıtYanıtla
Hülya Sayar:

Gecede çağırırlar bu tipler beni

3
19
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Rahmetliler, sorunlarını kökten halletmişler tebrik ederim, mahkemelere iş kalmamış ...

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title