Haberler

Baykan'da Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay Siirt Kan Bağış Merkezi tarafından Baykan ilçesinde kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Kızılay Siirt Kan Bağış Merkezi tarafından Baykan ilçesinde kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Baykan Hükümet Konağı önünde kurulan kan bağışı çadırında Kızılay Siirt Kan Bağış Merkezi görevlileri eşliğinde dün başlatılan kan bağış kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağış kampanyasına destek veren Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Kızılay Baykan Şube Başkanı Şakir Erol ve bazı kurum amirleri de kan bağışında bulundu.

Kaymakam Kocabey, yaptığı konuşmada, kan vermenin insan sağlığı açısından faydalı olduğu kadar, ihtiyacı olan insanlara da yardımcı olabilmek adına insani bir görev olduğunu belirtti.

Kocabey, "Biz de Kızılay Şube Başkanımız ve kurum amirlerimizle beraber başlatılan bu kampanyaya kan bağışında bulunarak destek verdik. Genelde fırsat buldukça her kan bağışı kampanyasına katılarak kan vermeye çalışıyoruz. Kan vermek, insan sağlığı açısından faydalı olduğu kadar, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilmek adına insani bir görevdir. Her sağlıklı insan bu kampanyalara katılarak kan bağışında bulunmalı ve bunu alışkanlık haline getirmelidir." diye konuştu.

Kan Bağışı sorumlusu Dr. Sami Ömeroğlu da, rutin olarak üç ayda bir kan bağışı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kan bağışında bulunan vatandaşlar ilk önce bir form dolduruyor. Daha sonra kan değeri, tansiyon, nabız, ateş ve kilo değerlerine bakıldıktan sonra doktor tarafından değerlendirilerek kan bağışı alınıyor. Biz de, bu değerleri normal olan vatandaşlarımızdan kan bağışı topluyoruz. Baykan halkı kan bağışına çok duyarlıdır. Her zaman kan bağışına yüksek katılım sağlayan yerlerin başında geliyor. İlçe halkının yanı sıra Sayın İlçe Kaymakamı, kurum amirleri ve memurlarda kan bağış çadırına gelerek kan bağışında bulundular."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kocabey Kızılay Baykan Siirt Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title