Haberler

Bayburt'ta Turizm Haftası Etkinlikleri

Bayburt'ta Turizm Haftası kapsamında Kenan Yavuz Kültürevi'nde etkinlik gerçekleştirildi.

Bayburt'ta Turizm Haftası kapsamında Kenan Yavuz Kültürevi'nde etkinlik gerçekleştirildi.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, Bayburtlu iş adamı Kenan Yavuz'un doğup büyüdüğü köyünde oluşturduğu Kenan Yavuz Kültürevi ile özellikle kentin kültür ve turizmine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Kenan Yavuz Kültürevi'nin bu yılki Turizm Haftası etkinliklerine ev sahipliği yapması dolayısıyla da Kenan Yavuz'a teşekkür eden Vali Pehlivan, "Buralar ilimizin saklı güzellikleri ama zaman içerisinde bu gibi faaliyetlerle daha da ön plana çıkıyor ve çıkacak. Bizler de elimizden geldiğince buralarda etkinlikler organize etmek suretiyle inşallah bu farkındalığı daha da attırma gayreti içerisindeyiz." dedi.

Pehlivan, Anadolu'nun her yanının güzelliklerle dolu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bayburt da güzel Anadolu'muzun, güzel Türkiye'mizin en müstesna köşelerinden birisi. Bu güzellik Kenan Yavuz'un yaptığı gibi doğduğumuz, büyüdüğümüz, yetiştiğimiz topraklara olan ilgimiz oraya daha da değer katıyor. Bayburt Üniversitesi öğrencileri olarak sizler de yurdun değişik köşelerinden geldiniz ve burada eğitiminizi devam ettiriyorsunuz ama aslında hepiniz birer turistsiniz de aynı zamanda. Onun için turizm konuşacaksak hep birlikte konuşacağız. Çünkü siz bugün buradasınız, burayı yaşıyorsunuz, Bayburt'un yerel, tarihi ve doğal güzelliklerini yaşıyorsunuz. İnşallah gittiğiniz yerlerde hepiniz birer Bayburt elçisi olursunuz."

Kenan Yavuz ise Turizm Haftası kapsamında bu yılki etkinliklere Kenan Yavuz Kültürevi olarak ev sahipliği yapıyor olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kendisininde doğup büyüdüğü Beşpınar köyündeki kültürevinin, Anadolu'nun geçmişindeki güzellikleri gençlerle geleceğe taşıma amaçlı bir nokta olduğunu dile getiren Yavuz, "Bayburt özellikle Baksı Müzesi ile çok önemli kültürel açılım yaptı, bir marka oluşturdu. Burada da doğduğu yere dönen ve sosyal sorumluluğunun gereğini topraklara, geçmişine, atasına, dedesine borcunu ödeme noktasında küçük bir benim için bu. İnşallah burada daha fazla ziyaretçi ağırlamak isterim." diye konuştu.

Turizm Haftası kapsamındaki etkinlikler, pasta kesimi, çeşitli ikramlar ile müzik eğlence ve Demirözü Barajı'nda tekne turuyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Kenan Yavuz Bayburt Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title