Haberler

Baskı Filmi

Baskı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Baskı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Yerel Savmart marketlerinden birinde alışveriş edenler için fotoğraf baskısını yapan adam pek bir şey ifade etmez. Ona hiç kimse dikkatli gözlerle bakmamıştır. Hatta belki de görmemişlerdir bile. Bu mağazanın demirbaşlarından biridir. Fakat Nina Yorkin onu fark etmiştir.Her gördüğünde onu yüzünde bir gülümseme ile selamlar ve ailesinin ve kendisinin en değerli dakikalarını ona güvenerek ellerine bırakıp gider.

Sy Nina ve kocası Will%%1%in paylaştıkları sevgi dolu dakikalara,ailenin geçirdiği her tatile ve geziye şahit olmuştur.Oğulları Jakob%%1%ın, bebeklikten 9 yaşında bir çocuk olmasına kadar geçirdiği her evreyi izlemiştir.Fotoğraf baskısı bir sorumlulukturve Sy Parrish bu işi çok ciddiye almaktadır.Yalnızca mekanik bir iş yapmadığını kağıda geçirdiği her karenin her görüntünün zaman içindeki anısına saygı duyarak hatıralara katılmasına yardım ettiğini düşünmektedir.

Belki de insanlar doğdukları dakikadan son günlerine kadar süren bu kağıt üzerine basılmış hayat yolculuğunu yeterince ciddiye almamaktadırlar. Belki de Sy başkalarının hayatını kendi hayatının bir parçası haline getirerek onlardan bile daha çok ciddiye almıştır. Kim bilir? Ya hayatlarını hiç tanımadıkları bir insanla paylaşan ve bundan haberi olmayan diğerleri...ç Mahremiyetlerini alt üst edecek kadar çok şey bilen bu iyi niyetli ama takıntılı adama karşı ne düşünülmelidir?...

ONE HOUR PHOTO -BASKI Oscar Ödülü®-sahibi Robin Williams (GOOD WILL HUNTING), Connie Nielsen (GLADIATOR) ve Michael Vartan ("Alias")gibi isimlerin başrollerini paylaştığı psikolojik bir gerilim filmi.filmin yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni ise Madonna, Nine Inch Nails, Fiona Apple, Beck, Lenny Kravitz, Macy Gray, David Bowie, R.E.M., Michael Jackson ve Janet Jackson gibi sanatçılara çektiği ödüllü müzik video klipleri ile tanınan Mark Romanek. filmin yapımcılığını Christine Vachon (BOYS DON%%1%T CRY), Pamela Koffler (BOYS DON%%1%T CRY) ve Stan Wlodkowski (AMERICAN BEAUTY) paylaşıyorlar.

Senarist ve Yönetmen Mark Romanek bu filmin 70%%1%li yılların yalnız adam filmlerinden esinlenilerek yapıldığını söylüyor. THE CONVERSATION, THE TENANT, TAXI DRIVER ve THE PASSENGER bu filmlere örnekler. filmdeki Yorkin ailesi garip bir kişiliğe sahip olan karakter Sy%%1%ın tüm dikkatini ve hayatını yönlendirdiği aile olarak ortaya konurken isimlerindeki kelime oyunu ile "your kin"(Akrabanız) Sy%%1%ın kendine yakın hissetmesi açıklanıyor. Senaryonun yazımı tamamlandıktan sonra, Romanek yapımcılar Christine Vachon ve Pamela Koffler%%1%a projesini anlatmış. Vachon ; "Senaryo o kadar güçlü ve tartışmaya açıktı ki oturup konuşmak ve neler yapabileceğimizi görmek istedik. Bu projenin bir yönüydü. Yönetmene bize film haline getirmeyi planladığı senaryoyu bizim gördüğümüz kadar iyi m yoksa daha iyi bir proje ile mi karşı karşıyayız anlatması için bir şans vermeliydik. Önümüzdeki sayfalardan seyircinin izlediği filme kadar devam edecek yolculuk çok önemlidir."

Yapım ekibinin ilk adımı karmaşık ve oldukça zor Sy Parrish karakterini canlandıracak doğru oyuncuyu bulşmak olmuş. Koffler ; "Mark%%1%ın isteği ve uyarıları doğrultusunda ilk tercihimiz Robin oldu. filmi olması gerektiği gibi gösterecek gerçek bir film yıldızına ihtiyacımız vardı. Çok özel bir rol için çok özel bir oyuncu... Belki de daha önce hiç canlandırmadığı bir karakter türünü hiç çkinmeden ve profesyonelce canlandıracak karizmaya sahip biri olmalıydı." RomanekWilliams ile bir araya geldiğinde hissettiklerini şöyle anlatıyor; "Onunla ilk görüşmemizde Sy için ne kadar senkronize düşündüğümüzü farkettim. Robin%%1%in bu rol için ne kadar mükemmel olacağını hayal etmeye başlamıştım bile. "

Williams ise canlandırdığı karakter için şunları söylüyor; "Evet herkes benim bugüne kadar hoş ve sevimli insanları canlandırdığımı düşünmüştür. Bence Sy%%1%da oldukça iyi bir adam .. Bir farkla onun karanlık bir yanı var ... diğer insanlardan farklı ama bu onu kötü yapmıyor. "

Sy Parrish karakteri belki de

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title