Haberler

Basketbol Coşkusu Bu Yıl Barilla İle Tatlandı

Güncelleme:

Barilla, 6-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen "2. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası"na bu yıl da sponsor oldu.

Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye'de makarna algısını değiştiren, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören, bu yıl da takımların kıyasıya mücadele ettiği "Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası"nın bir kez daha sponsoru oldu. 6 - 9 Haziran tarihleri arasında İzmir Bergama'da gerçekleştirilen turnuvada bu yıl dokuz erkek ve beş kadın veteran basketbol takımı mücadele etti. Bergama Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvaya yurtiçi ve yurtdışından katılan sporcular; hem basketbol oynamanın heyecanını bir kez daha yaşadılar hem de yıllardır birbirlerini görememiş takım arkadaşları ve rakipleriyle tekrar bir araya geldiler. Turnuvada, maçların yanı sıra, renk katan çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

Bu etkinliklerden birisi de, All Star organizasyonlarında olduğu gibi, turnuvanın en yetenekli oyuncusunun seçildiği Barilla Yetenek Yarışması oldu. Yetenek yarışmasına turnuvaya katılan sporcuların yanı sıra Bergamalı sporseverler de katıldı.

6 ve 7 Haziran tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve Bergamalı sporseverlerin katıldığı elemeler sonrasında en yetenekli basketbol sever, 8 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen final yarışmasında efsane basketbolcular ile birlikte yarışma şansına sahip oldu. "Barilla Yetenek Yarışması Finalleri"nde kadınlar kategorisinde Spartak St. Petersburg oyuncularından Zoya Tutueva, erkekler kategorisinde de Galatasaray'dan Çağatay Çırpıcıoğlu "1 yıllık Barilla Makarna Ödülü" kazandı. Çağatay Çırpıcıoğlu'nun ödülünü yarışmaya seyirci etabının galibi olarak katılan ve finalde büyük bir başarı göstererek ikinci olan genç sporcu Mert Noyan Kızılkale'ye hediye etmesinin ardından, Barilla'nın jest olarak her iki sporcuya da büyük ödül vereceğini açıklaması, izleyiciler ve sporculardan büyük alkış aldı. Yarışmaya katılan tüm Bergamalılar ve sporcular ise Barilla'nın sürpriz hediyelerine de sahip oldular.

Yetenek Yarışması Finali'nin ardından, 8 Haziran'da Güzellik Ilıcası Belediye Tesisleri'nde gala akşamı düzenlendi. Barilla tarafından düzenlenen makarna partisinde turnuvaya ve etkinliklere katılan tüm sporcular ve yıllardır basketbola gönül veren konuklar, Barilla şeflerinin özel olarak hazırladığı birbirinden lezzetli makarnalarla, hem final öncesi enerji depoladılar hem de unutulmaz bir akşam yaşadılar.

9 Haziran Pazar günü oynanan finallerde; kadınlarda Spartak St. Petersburg'u 51-36 yenen Galatasaray mutlu sona ulaştı. Erkeklerde ise BASK- Galatasaray arasında oynanan finali 58-41'lik skor ile kazanan BASK takımı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon oldu. Tarihin değerli izlerini taşıyan ve UNESCO Dünya Mirası Adayı olan Bergama'da bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşen turnuva, final maçları sonrası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Galatasaray Bergama Türkiye İzmir Güncel Haberler

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Karabük bayram namazı saat kaçta 2024? Karabük bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi Kahramanmaraş bayram namazı saat kaçta 2024? Kahramanmaraş bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Isparta bayram namazı saat kaçta 2024? Isparta bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Iğdır bayram namazı saat kaçta 2024? Iğdır bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Dilan Polat- Engin Polat çıktı mı, tahliye mi oldu? Dilan Polat, Engin Polat son durum ne? Sıla Doğu beraat mı etti, tahliye mi oldu? Sıla Doğu-Can Doğu tahliye oldu mu? #129300
Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title