Haberler

Başkent'te Dengesini Kaybeden Genç, Dereye Yuvarlandı

Güncelleme:

Ankara'da yağmur nedeniyle kayganlaşan toprak arazide ayağı kayan genç, dengesini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı.

Ankara'da Çubuk Çayı'nın kenarındaki yeşil alanda dengesini kaybeden bir kişi dereye düştü. Atık sularının karıştığı derede mahsur kalan genç adam, ekiplerin dikkatli çalışması sonucu kurtarıldı.

YARDIM ÇIĞLIKLARIYLA KURTARILMAYI BEKLEDİ

Alınan bilgilere göre, Keçiören'e bağlı Subayevleri Mahallesinde gece yarısı meydana gelen olayda, Fatih Caddesi'nin kenarındaki Atatürk Bahçesi'nde gezintiye çıkan Caner M., yağmur nedeniyle kayganlaşan toprak arazisinden ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek dereye düştü. Atık sularının karıştığı Çubuk Çayı'nın içine düşerek yaralanan şahıs, yardım çığlıkları atarak kurtarılmayı bekledi.

VATANDAŞLAR MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİ

Yaralı gencin sesini duyan çevredeki vatandaşlar, derenin kenarına geldiğinde suyun içinde hareketsiz kalan Caner M.'yi görerek ilgili yerlere ihbarda bulundu. Bir süre sonra olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı gençle iletişime geçen sağlık ekipleri, şahsa sakin olması konusunda telkinlerde bulundu. Dere yatağına merdiven dayayarak şahsın yanına inen itfaiye erleri, yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, kurtarma çalışmalarını meraklı gözlerle seyreden vatandaşları dere kenarından uzak durmaları konusunda uyardı.

HALATLA BAĞLANIP YUKARI ÇEKİLDİ

Dere yatağına sarkıtılan sedyeye halatla bağlanan Caner M., daha sonra polislerin de yardımıyla yukarı çekilerek kurtarıldı. Sağlık ekipleri, çamurlar içinde dereden çıkarılan yaralının ilk müdahalesini olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralı şahıs, daha sonra ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

AİLESİ KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞTU

Evden ayrıldıktan sonra uzun bir süre dönmeyen Caner M.'nin başına bir şey gelmesinden şüphelenen ailesinin, karakola kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi. Şahsın dereye düştüğünü öğrenerek olay yerine gelen yakınları, kurtarma çalışmasını endişeli bakışlarla seyretti.

Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çubuk Çayı Keçiören Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (5)

Dürbünlü:

Allah rahmet eylesin.

1
10
yanıtYanıtla
hakkı:

amin amin

yanıt1
yanıt3
dürbünsüz:

sanada

yanıt5
yanıt3
denizimm:

Haberi nerenden okudun arkadaş.cocuk yaşıyor

yanıt0
yanıt0
İsmail karaköy:

Büyük geçmiş olsun, insanın bazen öyle şeyler geliyor ki başına akıl sır ermiyor

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title