Haberler

Başkan Yalçın: "Kadınlarımız bizim için her gün baş tacıdır"

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediyeye ait kurs merkezlerinde eğitim gören kadınları ziyaret ederek çiçek verdi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediyeye ait kurs merkezlerinde eğitim gören kadınları ziyaret ederek çiçek verdi. Başkan Yalçın, Kadınlar Günü programını belediye hizmet binasında görev yapan kadın personeli ziyaret ederek tamamladı.

Belediye yetkilileriyle birlikte Talas Belediyesi'ne ait Kadın Kültür Merkezi ve Kapalı Çocuk Parkı, Fatma Bacı Kadın Kültür Merkezi ve Nevin Akyurt Kadın Kültür Merkezi'ni gezen ve burada görev yapan öğretmenlere ve kadın kursiyerlere birer çiçek veren Başkan Yalçın, kadınların yalnızca bir gün değil her gün hayatın her anında önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı.

Sınıfları ve atölyeleri gezerek yaptıkları çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgiler alan Başka Yalçın, insanların bilgisi kadar güçlü olduğuna işaret ederek, "Analarımız, bacılarımız, eşlerimiz bizim her zaman başımızın tacı. Biz de bugün, verdiğimiz önemi göstermek için sizleri ziyaret edip günün anısına birer çiçek veriyoruz. Gördüğüm kadarıyla her branşta çok güzel çalışmalar var. Emek verip göz nuru döken tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Burada bilgiye kolay şekilde ulaşım imkanı sağlıyoruz. İnsan bilgisi kadar güçlüdür. Ne kadar bilgin varsa o kadar değerlisin ve güçlüsün. 'Büyük balık küçük balığı yutar' diye bir laf vardı, şimdi artık 'hızlı balık, yavaş balığı yutar' şekline dönüştü. Çünkü günümüz dünyasında her şey hızla ilerliyor. Biz de insanlarımızın bu hızlı dünyaya ayak uydurması için kurslar düzenleyip imkanlar sunuyoruz" dedi.

Kurulacak bir kooperatif ile kurs merkezlerinde hazırlanan ürünlerin satışa sunulmasına imkan sağlayacaklarını kaydeden Başkan Yalçın, bunun için hem kapalı hem de açık satış mağazaları oluşturacaklarını söyledi. Başkan Yalçın, isteyen kadınların, evlerinde ürettikleri ürünleri de bu pazarlarda satışa sunabileceklerini sözlerine ekledi.

Merkezlerdeki kadın kursiyerler ve personel de, "Çok teşekkür ediyoruz bugün başkanımıza bizi düşünüp ziyaret ettiği için. Bizi çiçekle onurlandırdılar, özel hissettirdiler. Buraya kadar gelip bize bugünü anlamlı kıldığı için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Talas Belediyesi Mustafa Yalçın Talas Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title