Haberler

Başkan Uzun, Vali Odabaş'ı Ağırladı

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Kilis Valisi Odabaş ve kaymakamları ağırladı.

Bayece Restoran'daki yemekte Vali Odabaş, Beylikdüzü'nün daha çok geliştiğini gördüğünü ve ilçeyi özlediğini dile getirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantısına katılmak için İstanbul'a gelen Beylikdüzü'nün eski kaymakamı şimdiki Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü'nde ağırlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Vali Odabaş ve kaymakamlara bir öğle yemeği verdi. Bayece Restoran'daki yemeğe, Vali Odabaş'ın yanı sıra ağabeyi de olan, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Danimarka- Türk İş Dünyası Platformu (DATİFED)Başkanı Musa Uyar, Gazeteci Mehmet Koçak, Avukat Ercan Ay gibi isimler de katıldı.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü'nü daha iyi noktalara taşıyan Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u kutladı. İlçeyi çok özlediğini dile getiren Vali Odabaş, Başkan Uzun aracılığı ile tüm vatandaşlara selam söylemeyi de ihmal etmedi. Başkan Uzun da Vali Odabaş'ı Beylikdüzü'nde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cafer Odabaş Beylikdüzü Yusuf Uzun Kilis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title