Haberler

Başkan Uzun, Din Adamları İle Fikir Alışverişinde Bulundu

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nde bulunan din adamları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede bulunan cami imamları, cami dernek yöneticileri ve müftülük çalışanlarıyla birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ile birlikte İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ün de katıldığı sohbet havasında geçen kahvaltıda çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçede bulunan camilerin eksikleri ve ihtiyaçlarının da gündeme geldiği kahvaltıda Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Halkımızın ihtiyaçları neredeyse biz de oradayız. Bu nedenle sizler, temsil ettiğiniz kurumların ve halkımızın sürekli içerisindesiniz. Onun için o kutsal mekânların ihtiyaçları, sizlerin istekleri, düşünceleri bizim için önemlidir" dedi.

Daha sonra Başkan Uzun ilçede gerçekleştirdiği 4 yıllık faaliyetlerini anlattı. Din görevlileri ve dernek başkanları da tek tek söz alarak, temenni dilek ve isteklerini söylediler. Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a samimi, gayret, destek ve gerçekleştirilen hizmetler için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Efrahim Yeşil Beylikdüzü Yusuf Uzun Ercan Ay Güncel Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

'Etek boyu' sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

"Etek boyu" sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title