Haberler

Başkan Topaloğlu Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 19 Mayıs Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den 3. kez seçilen Osman Topaloğlu mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 19 Mayıs Belediye Başkanlığı'na Ak Parti'den 3. kez seçilen Osman Topaloğlu mazbatasını aldı.

19 Mayıs Belediye Başkanlığı koltuğuna 3. kez oturan Topaloğlu, sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanmasının ardından AK Parti Samsun il Başkanı Av. Ersan Aksu, Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Haluk Bülbül, 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile Bafra Adliye Sarayı'na gelerek, Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Koçak'ın elinden mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Topaloğlu, 19 Mayıs'ı bütün olarak kucaklamaya devam edeceğini söyledi. 19 Mayıs'ın gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını kaydeden Topaloğlu, "Herkesin başkanı olacağız. 19 Mayıs'ın her köşesine hizmet etme yükümlüğümüz var. Seçim döneminde çalışmalarımızın neticesini aldık. Halk bizi seçti. Bundan sonra da hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Mazbata töreninde ayrıca, AK Parti Belediye Meclis Üyeliklerine seçilen adaylarda mazbatasını aldı. Adalet Sarayı'ndaki törenin ardından AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı'na gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Aksu, "Oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak 19 Mayıs ilçemizde alnımızın akıyla seçimi üstün başarı ile noktaladık. Osman Başkanımızı hem tebrik ediyor, hem de 5 yıl içerisinde başarılar diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Belediye Başkanlığı Osman Topaloğlu AK Parti 19 Mayıs Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title