Haberler

Başkan Kurtulan'dan Ticaret Borsası'na Ziyaret

Güncelleme:

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret Borsası yeni yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren'inde katıldığı ziyarette, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Düvenci'yi ziyaret etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Günindi ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Düvenci'yi tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Kurtulan,

Mustafakemalpaşa'nın kalkınması, tarım ve ticaret hayatının canlandırılması için atılacak her adımda Ticaret Borsası'nın yanında olduklarını dile getirdi.

Mustafakemalpaşa'yı her alanda bir üst seviyeye taşımak için sorunlara her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olunması gerektiğini söyleyen Başkan Kurtulan, bunun için kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulmasının büyük önem taşıdığına dikkat çekerek; " Ticaret Borsası bölgemizin öncü dinamik gücüdür. Belediye ile birlikte yapılabilecek her türlü hizmette, başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm üreticilerimizi şevklendirecek her atılında borsamıza destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten dolayı Başkan Sadi Kurtulan'a teşekkür eden Ticaret Borsası Başkanı Murat Düvenci ise Mustafakemalpaşa'ya yeni ufuklar açmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Düvenci ; " Çiftçilerimizin emeğine ve alın terine saygı göstererek, ürünlerinin değerini arttıracak hizmetleri hayata geçirmeyi istiyoruz. Özellikle alternatif ürün yetiştiriciliğine yön vermeyi hedefliyoruz. Çiftçilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek yüksek standartlarda borsa hizmetini sunacağız. Ticaret Borsası olarak tarımsal alanda daha güçlü bir Mustafakemalpaşa için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafakemalpaşa Mustafa Eren Düvenci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title