Haberler

Başkan Keskin Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, akşam düzenlediği yemekli toplantıda mahalle muhtarları ile buluştu.

Başkan Keskin muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Molla Yegan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada Keskin, muhtarlardan bol bol sohbet ederken istekleri ile ilgili mektup aldı.

"Demokrasinin uçbeyleri" dediği muhtarlarla göreve geldiği 2004'ten bu yana birlikteliğini koruyan Başkan Keskin, dün akşam ki yemekli toplantıda muhtarlara bir de hediye verdi. Belediye hizmetlerinin anlatıldığı broşür ve muhtarlık binalarında kullanabilecekleri mobil telefon ile kendisinin yazdığı "Alperenler Ocağı" isimli kitabını imzalayarak muhtarlara hediye eden Başkan Keskin, "Göreve geldiğim günden bu yana sizi hep farklı görüp her türlü istek ve önerilerinize önem verdim. Size "Demokrasinin uçbeyleri" olarak adlandırdım. Kapım her zaman size açık" dedi. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener de toplantıda Başkan Keskin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Molla Yegan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title