Haberler

Başkan Görmez Sorunları Yerinde İnceledi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, mahalle sakinlerinden gelen davet üzerine Otağ ve Örnek Yapı Sitesinde vatandaşlarla sorunlarını yerinde inceledi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, mahalle sakinlerinden gelen davet üzerine Otağ ve Örnek Yapı Sitesinde vatandaşlarla sorunlarını yerinde inceledi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in farklı mahallelerden vatandaşlarla buluşma programları aralıksız devam ediyor. Başkan Görmez, Örnek Yapı ve Otağ Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Buluş, Fen İşleri Müdür Yardımcısı Hakan İşbilir, Park ve Bahçeler Müdürü Yiğit Ebren'in de hazır bulunduğu görüşmede site sakinleri sorunlarını bizzat Başkan Görmez'e aktarma imkanı buldular. Site sakinleri, Belediye Başkanı Görmez'e çocuk parkı, fitness aletleri, çevre düzenlemesi ve aydınlatma gibi isteklerini iletti.

Vatandaşları dinleyen Başkan Görmez, ilgili daire müdürlerine talimat verip taleplerin yerine getirilmesini istedi. İmar barışı yasası ile ilgili sorulara da cevap veren Başkan Görmez, bu konuyla ilgili olarak da site sakinlerini bilgilendirdi. Başkan Görmez, kendisine iletilen ancak Torbalı Belediyesi'nin sorumluluğu dışında bulunan problemlerle ilgili olarak da yetkili kurumları arayıp ricada bulundu. Otağ ve Örnek Yapı Sitesi sakinleri sorunlarını dinlemek için kendilerini ziyarete gelen Başkan Görmez'e teşekkür etti.

"Sahada çalışmak daha verimli oluyor"

İzmir'in en hızlı gelişen, büyüyen, nüfusu artan ilçesi olduklarını, Torbalı'da yaşamayı, yatırım yapmayı tercih edenlerin yaşam kalitesini arttırmak adına sürekli sahada olduklarını, makama odaklı çalışmadıklarını belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Yüzlerce vatandaşımızın yaşadığı Örnek Yapı ve Otağ Yapı'nın yöneticileri bazı problemlerinin olduğunu belirtip, beni siteye davet ettiler. Site sakinleri ile yaptığımız görüşme son derece verimli geçti. Sorunlarını dinledik ve çözümler için derhal harekete geçtik. Öncelikle vatandaşın tozdan kurtulması için civarda asfalt ve kilit taşı çalışması yapacağız. Çevre düzenlemesi ve aydınlatma gibi problemleri de çözüme kavuşturacağız. Spor yapmak isteyen bayanlar için de siteler civarına spor aletleri yerleştireceğiz. İlgili birimlere gerekli talimatları verdim. En kısa süre içinde gerekli çalışmayı yapıp, vatandaşımızın rahat etmesini sağlayacağız. Biz halka hizmet için varız. Programlar ve vatandaşların çağırısı doğrultusunda mahalle mahalle toplantılar düzenliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Güncel Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title