Haberler

Başkan Ergün Borlu Halkıyla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı’na bağlı Borlu Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı'na bağlı Borlu Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Pazaryerini de ziyaret eden Başkan Ergün, pazar esnafına hayırlı işler diledi. Daha sonra Borlu Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Ergün vatandaşların sorunlarını dinledi, il genelinde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programı kapsamında Borlu Mahallesi'ni de ziyaret etti. Borlu Mahallesi'nde ilk olarak çocukları sevindiren Başkan Ergün, çocuklara top ve kırtasiye seti dağıttı. Başkan Ergün, kurulan mahalle pazarını da ziyaret ederek esnafla tek tek tokalaştı, hayırlı işler dileklerini iletti. Başkan Ergün ayrıca, pazaryerinde bulunan vatandaşlarla da tokalaşarak isteklerinin olup olmadığını sordu. Pazar yerinde bulunan kadınları da unutmayan Başkan Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayıp şal hediye etti. Pazaryeri ziyaretinin ardından kurmayları ve Borlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Korucu ile birlikte meydanda bulunan kahvehanelere geçen Başkan Ergün vatandaşlarla sohbet etti. Burada vatandaşlarla birlikte çay içen Başkan Ergün, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Ergün, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayarak, ilçeye ve mahalleye yapılacak olan yatırımlar ve yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşların asfalt, su ve ulaşımla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Ergün, "Köprübaşı ilçemize yaptığımız hizmetler devam ediyor. Bazı yatırımlar program dahilinde devam ederken yeni yatırımlar da programa alındı. Asfalt çalışmalarımıza da aralıksız olarak devam ediyoruz. Köprübaşı'nda 123 kilometrelik yolu asfaltla buluşturduk. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ergün Köprübaşı Borlu Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund - Real Madrid final maçı ne zaman? Dortmund - Real Madrid final maçı şifresiz mi? #9917 Şarkıcı Göksel eski aşkı ile barıştı mı? Göksel'in sevgilisi kim? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2024 - 2025? Yeni eğitim öğretim yılı hangi tarihte başlayacak? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! OKAN BURUK MAAŞI NE KADAR? Okan Buruk'un yeni maaşı ne kadar oldu, kaç TL? EURO 2024 ne zaman başlayacak? Euro 2024 A Milli Takım maç takvimi! #9917 Fenerbahçe'de ayrılacak futbolcular! 11 futbolcu takımdan ayrılıyor Ali Koç takımın yarısını gönderiyor! Fenerbahçe'den ayrılacak isimler kim? Çinli sosyal medya fenomeni Wang neden men edildi? Çinli fenomen neden platformlardan men edildi, ne oldu? 29 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 29 Mayıs burç yorumları nedir? KUŞADASI ŞEZLONG VE ŞEMSİYELER BEDAVA MI? Şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz mi olacak? Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Ebola virüsü nedir? #128137 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title