Haberler

Başkan Ergün, Besim Dutlulu'yu ziyaret etti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçe programı kapsamında Belediye Başkanı Besim Dutlulu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dutlulu, ilçeye kazandırılan hizmetler dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çağlak Festivali açılışı, vatandaş ve muhtar buluşması dolayısıyla ziyaret ettiği Akhisar ilçesinde Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile bir araya geldi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve heyetini belediye hizmet binası önünde karşıladı. Ziyarette meclis üyeleri de yer aldı.

Dutlulu Hizmetler için Teşekkür Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Dutlulu, "Sizleri Akhisar'da ağırladığımız için mutluyuz. Akhisar bu dönemde önemli hizmetler aldı. Bu noktada asfalt hizmetleri,bitüm desteği, Merkezpark, Hilaliye ve Şehit Polis Cemal Ilgaz Caddesi, Kırbağlar mevkiinde yapılacak hizmetleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Akhisarlıların Mutluluğu için Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bugün Çağlak Festivali vesilesiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Covid döneminde vatandaşlarımızdan ve ilçelerimizden biraz uzak kaldık. Artık inşallah normalleşme ile birlikte halkımızla iç içe olacağız. Bu makamlarda olduğumuz sürece önemli olan hep birlikte Akhisarlı hemşerilerimizin mutlu olacağı hizmetleri hayata geçirmektir. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Hanpaşa Düğün Salonu Akhisar Belediyesine

Ziyarette iki belediye arasında işbirliği protokolü de imzalandı. Protokol sonrası konuşan Başkan Ergün, "Hanpaşa Mahallemizdeki Çok Amaçlı Etkinlik Salonunu 5 yıllığına Akhisar Belediyesine tahsisini gerçekleştirdik. Hayırlı olsun" dedi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, işbirliği protokolü için teşekkür etti. Konuşmaların ardından hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret noktalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Besim Dutlulu Cengiz Ergün Akhisar Manisa Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

title