Haberler

Başkan Dündar, Gençlerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

Dündar, "Osmangazi'de Sanal Çalışmamız Olmadı"

Dündar, "Hedef, Güzelliklerin Paylaşıldığı Bir Osmangazi"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi. İlçe binasında gençlik kollarının aylık olağan toplantısına katılan Başkan Dündar, "Osmangazi'de, güzelliklerin herkes tarafından paylaşıldığı bir hizmet anlayışı ile çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Asla bir ayrım yapmadık. Önümüzdeki dönemde de enerjimizi bu doğrultuda harcayacağız" dedi.

GÜZELLİKLERİN PAYLAŞILDIĞI BİR OSMANGAZİ

AK Parti tarafından Osmangazi Belediye Başkanlığı için ikinci kez aday gösterilen Başkan Mustafa Dündar, adaylığın kesinleşmesinin ardından, Ak Parti Osmangazi Gençlik Kollarının aylık olağan toplantısına katılarak gençlerle bir araya gelen Başkan Dündar, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verip, gençlerin sorularını cevapladı. Osmangazi'de, partili partisiz insan ayrımı gözetmeksizin, herkese eşit mesafede olduklarını ifade eden Dündar, "Temel atma dönemi diye nitelendirdiğimiz ilk 5 yıllık sürede, attığımız her adımın sorumluluğunun bilinci ile hareket ettik. Osmangazi'de, güzelliklerin vatandaşımız tarafından paylaşıldığı hizmet anlayışını kendimize ilke edindik" dedi.

BU GÖREV BİZE DUYULAN GÜVENİN ESERİ

Parti genel merkezinin, yaptığı araştırmalar sonucu vatandaş nezdinde oluşan güven sonucu, kendisini ikinci kez aday gösterdiğini, bunun getirdiği sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Dündar, "Osmangazi, tarihi ve manevi değeri yüksek olan bir şehir, Burada görev yapmak ayrı bir şeref, onur. Tabi ki genel merkezin verdiği görevde çok önemli. Bu görev onurlu ve sorumluluğu olan bir görev. Bizlerde bu bilinç içerisinde, bundan sonrada hizmetlerin artarak sürmesi için, aynı kararlılıkta, aynı titizlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

OSMANGAZİDE SANAL ÇALIŞMA SERGİLEMEDİK

Osmangazi'nin kurumsal bir yapıya sahip olduğunu, bu kurumsal yapı içerisinde çok ciddi projeler geliştirdiklerini ifade eden Dündar, "Yürüttüğümüz çalışmalarla, ilçenin tamamına nüfuz ettik. Osmangazi'nin nerede, ne tür sıkıntısı bunların hepsini biliyoruz. Osmangazi'ne sanal bir çalışma sergilemedik. Mahallenin bir sokağında oturup, tüm mahalleye hakim olduk düşüncesine kapılmadık. Mahallelerimizi sokak sokak gezdik. Şimdi, sahip olduğumuz bu veriler doğrultusunda, yeni bir hizmet dönemi için yola çıktık" dedi.

HEDEF OSMANGAZİ

Gençlerle olan buluşmasında ikinci dönem hedeflerini, devam eden ve gelecekle ilgili projelerini anlatıp, gelen soruları cevaplandıran Başkan Dündar, "Herkesin bir hedefi var. Hedef olmadan ne siyaset, ne ticaret yapılır. İnsanlar, belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmalı. Bizler, Osmangazi için belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirmek için göreve talip olduk. Hedefimiz, daha modern, daha yaşanabilir bir Osmangazi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediye Başkanlığı Mustafa Dündar Ak Parti Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title