Haberler

Başkan'dan Çatalköprülü Gençlere 'Hayırlı Teskereler'

Güncelleme:

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çatalköprü Mahalleli gençlerin asker uğurlama törenine katıldı.

Kasım ayında asker ocağına gidecek olan gençlerin ve ailelerinin gururuna ortak olan Başkan Şirin, "Yüce Rabbim, davulla zurnayla asker ocağına teslim edecek olduğumuz evlatların düğünlerinde de bir arada olmayı nasip etsin. Hepsine hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

Kasım ayında acemi birliklerine teslim olacak Çatalköprü Mahalleli gençler, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in ziyaretiyle moral buldu. Başkan Şirin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Manisa Milletvekili Adayları Cemal Murat Erim ve Osman Oktay ile birlikte gittiği mahallede, gençlerin davul zurnalarıyla karşılandı. 95/4 tertip gençlerle hasbihal eden Başkan Şirin, aileleriyle de bir arada olma fırsatı buldu. Gençlere hayırlı teskereler dileyen Başkan Şirin, gençlere hitaben yaptığı konuşmada asker ocağına uğurladıkları gençlerin vazifelerini alınlarının akıyla yerine getirip sağ salim yuvalarına, anne, baba ve tüm yakınlarına kavuşmasını temenni ederek, "Asker ocağı birlik ve beraberliğin hissedildiği, omuz omuza mücadele verilen peygamber ocağıdır. Rabbim nasip ederse askere gönderirken birlikte olduğumuz kardeşlerimizin inşallah düğünlerinde de yeniden bir araya geleceğiz. Hepsi birer Mehmetçik, hepsi birer oğul, hepsi birer evlat gençlerimizin, şehitlerimizden aldıkları şerefli bayrağı sağ salim daha ileriye taşıyacaklarına dair inancım tam. Rabbim sizlere sağlık ve huzurla bizlerle yeniden kavuşmayı nasip etsin" diyerek kendilerine hediyeler takdim etti.

Engelli Mert Engel Tanımadı Coşkuya Ortak Oldu

Çatalköprülü engelli genç Mert Önder'e ayrı bir ilgi göstererek onu da kucaklayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, kendisine sağlık ve huzur dolu bir ömür diledi. Mert de mahalleli yaşıtlarının asker uğurlama eğlencesinde onlarla birlikte oldu. Başkan Şirin, ellerinde Türk Bayrakları ile 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı eşliğinde oynayan gençlere eşlik etti. Gençlerin eğlencesinin ardından beraberindeki heyetle mahalle turu yapan Başkan Şirin, vatandaşlarla hasbihal etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Murat Erim Turgay Şirin Turgutlu Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

title