Haberler

Başkan Dağtekin, Babalar Gününü kutladı

Güncelleme:

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Babalar Gününü kutlayarak babalığın çocukları arasında ilk ve esaslı ilişki olduğunu belirtti.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Babalar Gününü kutlayarak babalığın çocukları arasında ilk ve esaslı ilişki olduğunu belirtti.

Başkan Dağtekin açıklamasında,,babanın güvenilir liman, ekmek, zırh ve velinimet olduğunu belirterek, "Ne mutlu o çocuklara ki, babaları ellerinden tutup onları hayatla tanıştırmış, korkup geri çekilmelerine izin vermemiş, onların da başkalarına 'baba' olmalarına yol gösterici olmuştur. Babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermemiz gerekiyor. Yaşamı boyunca maddi manevi tüm imkanlarını çocukları için seferber eden, tecrübeleriyle her daim yol gösterici olan yine millet olarak bizi biz yapan en önemli hasletlerimizden biri olan sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının oluşmasında babalarımız, bu güçlü yapının temel direğidir. Annemiz iç dünyamızı inşa ederken, babamız bizi dış dünyaya taşır. Elbette salgın dönemi sonrası yeni normalde bazı alışkanlıklarımız değişse de bilhassa ebeveynlerin aile değerlerinin korunmasının yanı sıra, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin nesilden nesile aktarılmasında belirleyici rol üstlenmeleri gerekiyor. Son dönemlerde popüler kültürün çocuklarımız üzerindeki olumsuz etkilerine asla izin vermemiz gerekiyor. Son olarak gençlerimizi etkileyen ve aileden uzaklaştırıp adeta cinsiyetsiz bir hayata yönlendiren K-Pop gibi akımları çocuklarımızdan uzak tutmamız gerekiyor. İnşallah yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edecektir. Elbette sadece çocukları olan babalar değil, öyle insanlar vardır ki, çevresindeki herkesin sevgisini, saygısını kazanmış, büyükle büyük küçükle küçük olabilmiş, sarıp sarmalayabilen, karşılık beklemeyen, dürüst, özü sözü bir, her şartta sevdiklerinin yanında dimdik durmayı beceren babacan gibi adam dediklerimizi de unutmamamız gerekiyor. Bu vesileyle başta tüm şehit ve gazilerimiz, AK Parti il teşkilatımızdaki çalışma arkadaşlarım olmak üzere Adıyamanlı tüm babaların, babalar gününü en içten dileklerimle kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman AK Parti Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

title