Haberler

Başkan Çat Yaşlılarımızı Unutmadı

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yaşlılar haftasında yaşlılarımızı unutmadı.

Seydişehir'in en vatandaşlarını evlerinde tek tek ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, ellerini öptü ve hayır dualarını aldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat önce 94 yaşındaki Raziye Bekar'ın evine konuk oldu. Başkanı Çat, Raziye Teyze ile bir süre sohbet etti. Raziye Bekar'ın ilerlemiş yaşına rağmen dinçliği dikkat çekti. Başkanın dinçliğini neye borçlu olduğunu sorması üzerine Raziye Bekar, sofrasından yoğurdu eksik etmediğini, sütü çok tükettiğini ifade etti. Torununun torunlarını da gören Raziye Bekar'ın 5 çocuğundan 17 torunu var.

Daha sonra 97 yaşındaki Mehmet Özkan'ın evine geçen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Mehmet Özkan'ın sağlığı ile ilgili bilgi aldı.

Torununun torununun çocuğunu gören Mehmet Özkan 'ın 9 çocuğundan 28 torunu, 6 tane de torununun torunu olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Hatice İşbilir'i de ziyaret etti. Başkan yalnız yaşayan Hatice İşbilir'e herhangi bir şeye ihtiyacı olduğunda mutlaka kendisine bildirmesini istedi.

Yaşlılara bir istekleri ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; "18-24 Mart Yaşılar Haftası münasebetiyle yaşlılarımızı ziyaret etmek, onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Yaşlılarımız Milli kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasında köprü olan kıymetli hazinelerimiz.Bizler anne babalarımıza hizmet etmenin ibadet sayıldığı değerlerle büyütüldük. Bir gün biz de onlar gibi yaşlanacağız. Kendimizi onların yerine koyarak onları anlamaya çalışmalı, saygıda kusur etmemeliyiz.Ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın nezdinde tüm yaşlılarımızın,kıymetli büyüklerimizin YAŞLILAR HAFTASINI kutluyor; Ömürlerinin her gününü, her dakikasını mutlulukla yaşamalarını dileyerek saygılar sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanını görünce duygulanan yaşlılar; " Bizi unutmadın. Allah senden razı olsun diyerek memnuniyetlerini" dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Mehmet Özkan Seydişehir Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title