Haberler

Başkan Aydar: "Her mahalleye eşit hizmet edeceğiz"

Güncelleme:

Ceyhan Belediyesi tarafından Küçükkırım Mahallesinde yaptırılan Şehit Yakup Pak Parkı açıldı.

Ceyhan Belediyesi tarafından Küçükkırım Mahallesinde yaptırılan Şehit Yakup Pak Parkı açıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, törende yaptığı konuşmada, 31 Mart'tan önce söyledikleri gibi artık Ceyhan'da ayrım olmayacağını ifade ederek, " Ceyhan'ın kuzeyi neyse, güneyi de öyle olacak, Ceyhan'ın doğusu neyse, batısı da öyle olacak. Her mahalleye eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Özellikle bugün burada bu parkı açtığımız için çok mutluyum. Küçükkırım Mahallemizde gençler, çocuklar çoğunlukta onları gördükçe içimizdeki hizmet aşkı daha da artıyor. Onları gördükçe içimizdeki hizmet aşkı durmadan, yorulmadan daha da ileriye gitmek için sizler ile birlikte çalışarak onlara güzel bir gelecek bırakmak için 7 gün 24 saat çalışacağız. Özellikle onların sevgisini görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü bizler de onları aynı şekilde seviyoruz. Burada birbirinden güzel prensesler ve prensler var. Bu parkı geleceğimizin teminatı çocuklar için yaptık. Bugün bu parkı sizlere emanet ediyorum. Yaptığımız hizmet sizler için, sanki evinizin bahçesi gibi, sanki evinizdeymiş gibi, burada rahatlıkla oturun dilediğiniz gibi kullanın her şey sizler için" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Ceyhan'ı çok önemsediğini belirten Başkan Aydar, "Burada yaptığımız ilk park ve emin olunuz ki bunun devamı gelecek. Belediye Evleri, Yarsuat, Küçükkırım, Bota, Şehit Hacı İbrahim, Aydemiroğlu, 6 Ocak, İnönü, tüm bu mahallelerimize önümüzdeki 5 yıl içinde hizmet getirmek için elimizden gelenin hepsini yapacağız. Var gücümüzle çalışacağız. Muhtarlarımızla birlikte size söz veriyoruz önümüzdeki 5 yıl hizmet dönemi olacak. Zeydan Başkanımız her zaman gelemese de biz onu burada temsil ediyoruz. Zeydan Başkan ile birlikte önümüzdeki 5 yıl atağa kalkacağız. Ceyhan da 20 yıldır yapılmayan ne varsa hepsini yapacağız. Şimdiye kadar yapılmamış ne hizmet varsa biz hepsini sizlerle buluşturacağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Aydar Ceyhan Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

title