Haberler

Başkan Atilla'nın Kırsalda Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

24 Haziran seçimine sayılı günler kala Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla dur durak bilmiyor.

24 Haziran seçimine sayılı günler kala Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla dur durak bilmiyor. Başkan Atilla'nın kırsaldaki seçim çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar'da seçim çalışmaları seçime günler kala devam ediyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını yürütüyor.

"Kırsal ihmal edilmiyor"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 24 Haziran'da yapılacak tarihi seçim için çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kırsal mahallere çıkarma yaparak vatandaşlara 24 Haziran'da yapılacak tarihi seçim hakkında bilgi verdi. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek sözü aldı. Vaktinin büyük bir bölümünü vatandaşlar geçirmeye özen gösteren Başkan Atilla'ya kırsal mahalle gezilerinde ilgi yoğun oldu. İlçede gidilmedik kırsal mahalle bırakmayan Atilla, seçime kadar adım atılmayacak yer kalmayacağının da altını çizdi.

"Dur durak bilmedik"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, seçim startı verildiği günden bu yana durmadıklarını ve ilçede gidilmedik yer bırakmadıklarını ifade etti. Atilla, "Seçim startı verildiği günden bu yana partililerimiz ile beraber dur durak bilmedik. 24 Hazirana kadar girmediğimiz mahalle, dolaşmadığımız ev, sıkmadığımız el kalmayacak. Vekiliyle, vekil adayı ile, meclis üyeleri ile, muhtarı ile, teşkilatı ile mahalle temsilcileri ila daha önceki süreçte de bir aradaydık. Şimdi de bir aradayız. 16 Nisan referandumunda nasıl ki Türkiye ülkesine sahip çıktıysa bundan sonraki süreç olan 24 Haziran'da da sahip çıkacaktır. Ülkemizin, milletimizin ve bizlerin selameti için sanki kendimiz adaymışız gibi 24 Haziran'da sahaya inip çalışmamız gerekir. Bugün bize ne gerek var dersek yarın hep beraber bunun acısını çekeriz. Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, partimiz ise Ak Parti'dir. Oyumuz Ak Parti'ye, cumhurbaşkanlığı seçiminde de oyumuz Recep Tayyip Erdoğan'adır" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title