Haberler

Başkan Altepe, Minik Futbolculara Ödül

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nca Bursa'da düzenlenen U-11 Ligi'nde mücadele eden minik futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından madalya, katılım belgesi ve Bursaspor formasıyla ödüllendirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nca çocukların futbola teşvik edilmesi amacıyla organize edilen ligde, bu sezon 65 takım yer aldı. 7 grupta 280 müsabakanın oynandığı ligde, 11 yaş grubuna ait 1625 sporcu ter döktü. U-11 Ligi'nde yer alan takımlar ve oyuncuları için Fethiye Spor Kompleksi'nde ödül töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen ödül töreninde Başkan Altepe, minik futbolculara madalya, katılım belgesi ve Bursa spor forması hediye etti. Minik futbolcuların aileleriyle birlikte renk kattığı ödül törenine; Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Osman Kılıç ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, U-11 Ligi'nde gösterdikleri performans nedeniyle minik futbolcuları tebrik etti. 11 yaş grubu çocukların spora kanalize edilmesini Bursa'nın geleceği açısından çok önemli bulduklarını dile getiren Başkan Altepe, mahalle aralığında spor sahalarının bu nedenle yapıldığını ifade etti. Spora yeni başlayan Bursalı çocukların dünya klasmanlarında mücadele etmelerinin, boy göstermelerinin hayalinde olduklarını vurgulayan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak bunun alt yapısını kurmak için çalıştıklarını belirtti.

BASKF Başkanı Cemal Vardar ise yaptığı konuşmada, U-11 Ligi'ne özel önem verdiklerini kaydetti. 11 yaş gurubu çocukları spora yönlendirerek nesillerin ve kentin geleceğini şekillendiren velilere teşekkür eden Vardar, bundan sonra daha geniş çaplı ödül töreni yaparak, çocukları sahaya çekmeyi planladıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BASKF Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, U-11 Ligi'nde mücadele eden miniklere tek tek madalyalarını taktı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyfettin Avşar Recep Altepe Bursaspor Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title