Haberler

Basına Teşekkür Plaketi verdi

Güncelleme:

Adapazarı Sakatlar Derneği; gerçekleştirdiği kahvaltıyla Sakarya'da görev yapan muhabirlere ve derneğe katkısı olan kişilere teşekkür plaketi verildi.

Medyaya plaket

Adapazarı Sakatlar Derneği Yönetimi; Ormanpark'ta gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısıyla Sakarya'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının muhabirleri ile derneğe katkısı olan kişilere teşekkür plaketi verdi. Tüm medya mensuplarına teşekkür eden Adapazarı Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Yılmaz; "İlimizde gösterdiğimiz faaliyetlerde sürekli yanımızda olan değerli basınımızı ve derneğimizin her zaman yanında olan sevdiklerimizi plaket ile onurlandırmak istedik sizlerin bizler için yapmış olduğu ve her zaman yapmış olduğunuz haberler ile destekleriniz sebebiyle çok teşekkür ediyoruz dedi.

12 tekerlekli sandalye

Yapılan kahvaltı sonrası düzenlenen plaket töreninde ise dernek Başkanı Sadettin Yılmaz; derneklerine çok katkısı olan dernek denetleme Kurulu Başkanı Alaattin Konuklar ve il Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Türe ve basın mensuplarına plaket verilirken plaket töreni sonrası ise otokar firmasının hediye ettiği 12 tekerlekli sandalyeden iki tanesi iki engelli çocuğa hediye edildi: İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Türe yaptığı konuşmada dernek üyelerinin yapmış olduğu çalışmalarından dolayı takdir ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadettin Yılmaz Ahmet Türe Adapazarı Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title