Haberler

Başbakan Yıldırım, Cumartesi Günü Antalya'ya Gelecek

Başbakan Binali Yıldırım'ın, 11 Şubat Cumartesi günü Antalya'da toplu açılış törenine katılacağı bildirildi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın, 11 Şubat Cumartesi günü Antalya'da toplu açılış törenine katılacağı bildirildi.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın 11 Şubat Cumartesi günü Antalya'da toplam maliyeti 731 milyon 901 bin 138 lira olan 67 tesisin açılışını gerçekleştireceğini belirtti.

Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak toplu açılış töreni için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Sümer, şunları kaydetti:

"Antalyamız Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın katıldığı toplu açılış töreni ile yine tarihi bir güne şahitlik edecek. Son yıllarda hizmet yağmuruna tutulan Antalyamız 67 tesise daha kavuşuyor. Toplam maliyeti 731 milyon 901 bin 138 lira olan 67 yatırım ile Antalyamızın çehresi değişmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyemizin, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün ve diğer kamu ve kurum ve kuruluşlarımızın dev bütçeli yatırımlarının açılışını inşallah hep birlikte yapacağız. Bu yatırımlar içerisinde yer alan 10 bin seyirci kapasiteli yeni spor salonumuzda gerçekleştirilecek açılış töreninde Başbakanımız Antalyalı hemşehrilerimizle buluşacak. Yeni Anayasa ve hükümet sistemi değişikliği referandumu öncesi Başbakanımızı Antalyamızda ağırlayacak olmaktan son derece mutluyuz. Bu vesile ile Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış törenine tüm Antalyalı hemşehrilerimizi davet ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Rıza Sümer AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title