Haberler

Tuğrul Türkeş MHP'ye Dava Açtı

Güncelleme:

AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, MHP Merkez Disiplin Kurulu'nca verilen "parti üyeliğinden kesin çıkarma" cezasının iptali istemiyle dava açtı.

MHP Genel Merkezi'nden, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş'in, MHP Merkez Disiplin Kurulu'nca "parti üyeliğinden kesin çıkarma" cezasının iptali istemiyle dava açtığı bildirildi.

"TUĞRUL TÜRKEŞ'İN PARTİYLE BAĞI KALMADI"

MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, Türkeş'in, söz konusu Disiplin Kurulu kararı dışında partilerine gönderdiği, 18 Eylül'de tebellüğ ettikleri Ankara 21. Noterliğinin "16 Eylül 2015 tarih ve 9072 yevmiye" numaralı yazısıyla MHP ve TBMM Grubu üyeliğinden istifa ettiği ve partiyle bağının kalmadığı belirtildi.

"DİSİPLİN İŞLEM DOSYASI GECİKMEKSİZİN GÖNDERİLECEK"

Açıklamada, ancak yine de mezkur mahkemeye disiplin işlem dosyasının gecikmeksizin gönderileceği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yıldırım Tuğrul Türkeş, halen AKP üyesi ve AKP milletvekilidir. Türkeş, Ankara 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin '2015/476 E' sayılı dosyası ile Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu kararının kendisi hakkında verdiği 'MHP Parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasına' karşı, cezanın iptali istemiyle dava açmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Tuğrul Türkeş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

BudurMobil-ANDROID:

Eğer milleyvekili hatta bakan olmuş bir geri zekalı görmek istiyorsanız bu fotoğrafa bakmanız yeterli.

10
16
yanıtYanıtla
bu türkeş ne ayak acaba:

hem istifa ediyor hem de mhp den vazgeçmiyor. adamda biraz utanma olur

14
8
yanıtYanıtla
BONSERVİS:

EY TÜRKEŞ SEN ÖNCE AKP YE KAÇ PARAYA SATILDIN HELE BİR ONU AÇIKLA

12
6
yanıtYanıtla
Ne ayak?:

Bu cidden Türkeş''in oğlu mu? Soyisim benzerliği olmasın? Kendisinin deyimiyle Bizanstan bile daha az milli olan partiye koşarak git, MHP babamın malı de ama o malı batırmak için 50 takla at, daha sonra istifa ettiğin partiyle uğraş. Ne ayak? Gerçek milliyetçi sensen yeni partinde pkk terörist değil diyenlerle uğraş, babana sövenlerle uğraş, bebek katilini övenlerle, serbest bırakacaklarla uğraş. HDPyle anlaşıp anayasadan türklüğü sileceklerle uğraş. Yoksa para ve koltuk çok mu sıcak?

13
3
yanıtYanıtla
Halil:

Simdi türkes partiye geri dönsede yani mhpye baraj altinda kalir cünki bahceliyi seven bir kesim var bazilari icin azda olsa var iste

3
13
yanıtYanıtla
kazım:

mahkemeyi kazandın diyelim, akp den istifa edecek misin. madem mhp yi beğenmiyorsun neden mahkemeye veriyorsun. gittin kurtuldun. yüzsüzlüğün bu kadarına pes. amaç mhp yi yıpratmak mı .

11
4
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

mhp nin başına geçecek,genel başkan olup MHP yı 9 ışık yolunda ilerleyecek, gerçek milliyetci

7
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

akp bunu sahibinden mi aldı. . . kelepir satılık. . .

11
3
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Diyelim ki atılmadın iki partiye birden nasıl üye olacaksın acaba bu neyin kafası

11
2
yanıtYanıtla
Nuri:

Eger Türkes basa gecersr mhp canlanir 1990 öncesi kapasitesine geri döner bunuda kimse istemez

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title