Haberler

Muhsin Kızılkaya: Mermileri Bitmiyordu, Demek ki 3 Yıl Stok Yapmışlar

Güncelleme:

Başbakan'ın başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, Şırnak Cizre'deki çatışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde güvenlik güçlerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı eski AK Parti milletvekili Muhsin Kızılkaya, Şırnak Cizre'deki çatışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde güvenlik güçlerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor. 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış" itirafında bulundu.

CNN Türk'te Akif Beki'nin 'Baştan Sona' programına konuk olarak katılan Muhsin Kızılkaya Güneydoğu'da yaşananlara ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu.

AKİF BEKİ'DEN KRİTİK SORU

Akif Beki'nin "Cizre'de roketatarlarla güvenlik güçlerine saldırılar oldu. Binlerce on binlerce mermi yakıldı. Bu işin lojistiği nasıl oldu nasıl yapıldı. Sadece tünellerden yapılabilir mi ya da o nitelikte o işlevsellikte tüneller var mı bu sorunun cevabı sizde var mı?" sorusuna yanıt veren Kızılkaya ilk önce "Hayır yani ben işin o teknik tarafını bilmiyorum" dedi.

"DEMEK Kİ 3 SENE BOYUNCA STOK YAPILMIŞ"

Açıklamalarının devamında çok konuşulacak bir itirafta bulunan Kızılkaya şu ifadelere yer verdi: "Ama şöyle bir şey de var bazı yerlerde güvenlik görevlilerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor. Böyle bir tarafı da var. Demek ki 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhsin Kızılkaya Ahmet Davutoğlu Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (224)

yozgatlı:

gardaşım bizdefalarca söyledik kimse gaal almadı buşehitlerin başsorumlusu bu ülkeyiyönetenlerdir

52
18
yanıtYanıtla
Diyarbekirli:

Genelde bu silahlar depolanırken nerdeydiniz ya da göz yumdunuz gibi yorumlar var. Ben çok yakndan görüyor ve izliyorum. Erdoğan çok akıllı diyorum başka da bişey demiyorum valla çok fena. Bu işi ondan başkası da bitiremez

21
26
yanıtYanıtla
MHP hakliymışMobil-ANDROID:

tarih MHP yi yine haklı çıkardı.az kalsın MHP yı vatan haini ilan ediyorlardı. ..

37
9
yanıtYanıtla
akp:

apo yu MHP değil akp liler astirmadi aç internete bak idamın kalkmasına evet akp liler yaz bak karşına kim çıkıyor. Birde oslo imrali yaz

yanıt2
yanıt0
t.cMobil-ANDROID:

evet muhsin kizilkaya kurt kokenli,ama adam diyorki ben kurt kokenli turkum,turk vatandasiyim.iste turkiyeli olmak budur.hangi kokenden olursan ol,o yasadigin ulkenin vatandaslik kimlini tasiyorsan,turklugu de kabulleneceksin,bu kadar net.kabul etmeyenlerde,turk kimlini ilgili makamkara teslim eder,isci seyahat belgesiyle turkiyede dolasir veya kandile gider.muhsin kizilkayanin tirnagi bile olamazsiniz pkk/hdp vatan hayinleri

25
18
yanıtYanıtla
Kürdüz...:

Seve seve siz de Kürtleri kabulleneceksiniz...bu vatanın her karşında kürdlerin de payı var...vesselam

yanıt11
yanıt6
amed amed:

Satilmislarin milleti olmaz. Kendine hayri ölmayanin kimseye hayri olmaz. Tepe tepe kullanirsiniz isiniz bitincede pacafra gibi bir kenara atarsiniz. Yada kafasina bir mermi sikarsiniz kurdler yapti dersiniz sonrada dönup yalaniniza kendiniz inanirsiniz.

yanıt0
yanıt0
Zaza Mobil-IOS:

Senin gibi Alcak Hain leri kürt halki unutmiyacak bes Kurs Ogruna kendini satanalcaklardan mutlaka gün gelir gelir hesabini mutlaka soracaktir.

17
25
yanıtYanıtla
ayselMobil-ANDROID:

mhp teror orgutudur

31
8
yanıtYanıtla
BAĞDEŞTLİ:

vay be bu sonunda konuştu insanda biraz olsun utanma olur ah para vah para sen neymişsin sen

32
6
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title