Haberler

Başarılı Kızlar Bu Sene De Aydın Doğan Vakfı'nın Konuğu Oluyor

Güncelleme:

Aydın Doğan Vakfı'nın ve Baba Beni Okula Gönder seferberliği kapsamında yaptırılan yurtlarda kalan 36 başarılı kız öğrenci, Vakfın konuğu olarak 23 Nisan haftasında 'Başarı Beni İstanbul'a Götürüyor' etkinliğine katılıyor.

Aydın Doğan Vakfı'nın ve Baba Beni Okula Gönder seferberliği kapsamında yaptırılan yurtlarda kalan 36 başarılı kız öğrenci, 'Başarı Beni İstanbul'a Götürüyor' gezisi kapsamında öğretmenleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu İstanbul'da yaşıyor.

Vakfın 2009 yılından beri düzenlediği ve başarılı kız öğrencilerin vizyonlarının gelişmesine katkı sağlamayı, onları rol modellerle bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyona bu yıl Ağrı, Artvin, Erzurum, Gümüşhane, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Tokat ve Van'dan gelen 36 başarılı kız öğrenci katılıyor.

Gezi kapsamında öğrenciler ve öğretmenleri, Beylerbeyi Sarayı, Çamlıca Tepesi, Ayasofya, Eyüp Sultan, Kariye Müzesi, Sultanahmet Camii gibi İstanbul'un tarihi mekanlarını görmenin yanı sıra kültürel etkinliklere de katılma fırsatı buldu. Başarılı öğrenciler, 22 Nisan'da ise Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin tanıtım programlarına katılarak üniversiteler hakkında bilgi aldılar.

23 Nisan'da ise Dolmabahçe Sarayı ve Sabancı Müzesi'ni gezecek öğrenciler aynı gün 'Azizname' isimli tiyatro oyununu seyredecekler. Gezi kapsamında Doğan Holding'de ve Kagider'de yapılan toplantılarda rol model kadınlarla bir araya gelecek öğrenciler ayrıca Hepsiburada ofisini ziyaret ederek e-ticaret ve şirket birimlerinin işleyişleri hakkında yetkililerle bire bir sohbet etti.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen başarılı kız öğrenciler için bu sene de 24 Nisan Çarşamba günü, 15.30 - 17.00 saatleri arasında Doğan Holding'te ödül töreni düzenlenecek. Başarılı öğrencilere Hepsiburada 36 adet dizüstü bilgisayar, Aydın Doğan Vakfı ise öğrenci ve öğretmenlere kitap setleri hediye edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul 23 Nisan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title