Haberler

Baş; Çok Başarılı Bir Belediye Başkanısınız

Güncelleme:

Nimet Baş, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen "28 Şubat Süreci ve Malatya" konulu panele katılmak üzere ilimize gelen TBMM Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile Belediye Meclis Üyelerinin de iştirak ettiği ziyarette konuşan Nimet Baş, daha önce belediyecilikten altyapı ve üstyapı çalışmalarının anlaşıldığını anımsatarak, "Gelişen dünyada, Türkiye'de AK Parti belediyecilik anlayışıyla önce sosyal sorunlara, kadınlara, gençlere, çocuklara yönelik çalışmaların yanı sıra toplumun tüm kesimlerini kuşatacak kapsamlı belediyecilik anlayışını da yerleştirdi. Siz de bu anlamda çok başarılı bir belediye başkanısınız. Bütün çalışmalarınızı Ankara'da takip ediyoruz" dedi.

Baş: Darbelerin hedefi seçilmiş iradeydi.

"28 Şubat Süreci ve Malatya" konulu panelin çok anlamlı olduğunu belirten Baş, şöyle konuştu:

"Birçok ilde açıkçası konuşmacı oldum ama bunların hepsi üniversitelerdi ve üniversiteler çerçevesinde paneller, konferanslar verdim. Belediye başkanlarımızın bu yönde toplumu bilinçlendirme ve darbelere karşı durma, demokratik bilincin artırılması yolunda yürütülen tüm bu çalışmalara verdikleri destek benim için çok daha önemli ve anlamlı. Zira her darbenin hedefi milletti ve seçilmiş iradeydi. Bizler burada seçilmiş iradeyi temsilen bulunuyoruz. Ve belki de en fazla kendi irademize sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Ev sahipliğiniz ve davetiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum."

Başkan Çakır: Yaşadığımız bir süreci dinleyeceğiz.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TBMM Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş'a teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, "Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'nun yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bugün Malatya'mızda Sayın Bakanımızın bir sunumu olacak. Ayrıca toplumun merak ettiği, hepimizin yaşamış olduğu bir süreci Komisyon Başkanımızdan dinleme fırsatı bulacağız. Bizleri kırmayarak Malatya'ya teşrif eden Bakanımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Kendisini Malatya'da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğumu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Komisyon Başkanı Nimet Baş'a kristal kayısı ve kuru kayısı hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Ahmet Çakır Nimet Baş 28 Şubat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title