Haberler

Barzani'den Ankara Mesajı: Hedef Barış

Güncelleme:

Mesud Barzani, dün Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, "Bu insanlık dışı saldırının amacı toplumsal barışı yok etmektir" dedi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, dün Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, "Bu insanlık dışı saldırının amacı toplumsal barışı yok etmektir" dedi.

SALDIRIYI KINADI

Başkanlık'tan bugün yapılan açıklamada Mesud Barzani, dün Ankara'da gerçekleştirilen ve 128 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

"HEDEF BARIŞ"

Açıklamada, terörün tüm toplumlar ve insanlık üzerindeki en büyük tehdit olduğuna dikkat çeken Barzani, şunları söyledi:

"Söz konusu terörist saldırı tüm bölge ve Türkiye'nin içinden geçtiği hassas süreçte meydana gelmiştir. Bu insanlık dışı saldırının amacı Türkiye halkları arasında çelişki ve çatışmaları derinleştirmek ve halklar arasındaki toplumsal barışı yok etmektir."

"KİRLİ YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER"

Öte yandan,Kürt partileri Azadi Hareketi, Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP), Özgürlük ve Sosyalizm Partisi (ÖSP), Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK), Kürdistanî Parti (PAKURD) ve Kürt Demokratları Platformu (PDK Bakur) tarafından, olayla ilgili dün yazılı bir açıklama yapılmıştı.

Sözkonusu açıklamada, "Kürdistan ve Türkiye'de barışa özgürlüğe, demokrasiye düşman karanlık güçler, bir kez daha kirli yüzlerini göstererek bombalı saldırıyla bu katliamı gerçekleştirdiler" denilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (23)

Türk oğlu turkMobil-ANDROID:

INADINA HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP HDP

64
15
yanıtYanıtla
vartoMobil-ANDROID:

yasasin kürtlerin birligi

61
15
yanıtYanıtla
vartoMobil-ANDROID:

zalimler icin cehenem . fasistler icin pkk lazim

33
30
yanıtYanıtla
adana Mobil-ANDROID:

bu saldiriyida oncekinide pkk yapti cunku isid kadin bombaci kullanmaz. bombacinin biri kadin siz hala bdp ye oyverin saf kurt kardesim

33
9
yanıtYanıtla
Kominist Mobil-IOS:

Besle PKK yı ve simdi konus ayıp

19
19
yanıtYanıtla
Mehmet AliMobil-IOS:

Baris sozlerini tutanlardir Pkk sozunu tutmadi Pkk gelmis gecmis en vahsi bir teror orgutudur

16
12
yanıtYanıtla
CcC:

bu adamın babası dedesi zamanında Osmanlıya hainlik yaptı ingilizlerle işbirliği yaptı sonra ingilizlerle ters düştü ingilizler bunların kökünü kuruturken Osmanlıya kaçtılar Osmanlı bunları yine bağrına bastı bunlar bile o muameleye şaşırdı , rahmetli Özal bunun peşmergeleri için bir sürü karakol yaptı bunlarda o karakolları pkk itlerine teslim etti , biraz araştırın artık ben bu adamın dostluğuna inanmam günahını almayayım ama

12
15
yanıtYanıtla
is:

herkese sesleniyorum kürdün kanını dökmek isteyenler mahşerde hesap verecek ayrıca allah ölümü herkes iç, n yazdı bunu böyle bilin allahsızlar

18
9
yanıtYanıtla
serkan:

işid pkk üstlenmedi eee kim yaptı bu saldırıyı. yoksa çocuklara oyuncak götürenler yine oyuncağı elindemi patlattı.

19
5
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-IOS:

Barzani senin kelleni alacaz bir gün

8
14
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title