Haberler

Bartın'da Engelliler Haftası Etkinliği

Bartın’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi tarafından program düzenlendi.

Bartın'da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi tarafından program düzenlendi.

Programın başlangıcı Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi'nin önünden başlatılan yürüyüşle gerçekleştirildi. Şehir merkezinde Yukarı Çarşı'dan başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanında sona ererken meydanda bir de tören gerçekleştirildi. Meydandaki tören Atatürk anıtına çelenk koyan Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit Kurulan, engellilerin yaşadığı sorunlara değindi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Yoğun ilginin olduğu program Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit Kurulan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sona erdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit Kurulan, törende yaptığı konuşmada "Türkiye'de yaşayan milyonlarca engelli ve ailesi zor koşullarda yaşamaktadır. Engelliler toplum tarafından fark edilmek, yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek umuduyla her alanda seslerini duyurabilmek, görünür olmak için çabalamıştır. Geçmiş yıllara nazaran bugün artık engelliler toplumda daha fazla yer bulabilmektedir. Yine geçmişe oranla daha fazla olanağa, hizmete sahiptir. Bunlar ülkemiz ve engelliler adına sevindirici gelişmelerdir. Ancak engellilerin hala çözüm bekleyen sorunları ve dertleri bulunmaktadır. Bunların en başında toplum hayatına daha fazla katılabilme olanaklarının olmamasıdır. Birçok engelli çeşitli nedenlerle evlerinde hapis hayatı yaşamaya devam etmektedir" dedi.

Yürüyüşe Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci, İŞKUR Müdürü Adnan Aslan, Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ferit Kurulan, İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Bartın Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok ve vatandaşlar katıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Bartın Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

title