Haberler

Bandırma?da Çevre Gönüllüleri Sahili Temizledi

Balıkesir'in Bandırma İlçesi Belediye Başkanlığı ve Toplum Gönüllüleri, sahildeki çöpleri toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekti.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi Belediye Başkanlığı ve Toplum Gönüllüleri, sahildeki çöpleri toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekti.

Sosyal sorumluluk çalışması kapsamında belediye temizlik işlerine bağlı 15 kişilik ekip ve toplum gönüllüleri çatısı altında faaliyetlerde bulunan Bandırma İktisadi ve İdare Bilimler Fakültesi'nde öğrenim gören 95 öğrenci sahil bandında çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekti. Çalışmalarda denizden ve kayalar arasında çok miktarda çöp toplandı. Temizlik çalışmalarına katılan Bandırma Belediye Başkanvekili Sami Türkmen, Bandırma Belediyesi'nin toplum gönüllüleriyle ortaklaşa düzenlenen bu etkinliğin, çevre kirliliğine dikkat çekilmesi amacıyla önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Bandırma Belediyesi olarak toplumsal duyarlılığı ön plana çıkaran sosyal çalışmalara her zaman destek verdiklerinin altını çizen Türkmen, bu temizlik etkinliğiyle ilçe sakinlerinin çevre sağlığına duyarlı olması konusunda dikkat çekildiğini dile getirdi. Bandırmalılar olarak temiz bir çevrede ve temiz bir sahilde yaşamak istediklerinin altını çizen Türkmen, şöyle dedi:

"Bunun içinde Toplum Gönüllüsü gençlerimiz, yerel yönetim ile birlikte güzel bir temizlik projesi oluşturdular. Belediye ekiplerimiz, gençlerimiz sahil boyunda çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekmeyi hedeflediler. Vatandaşlarımızın çevre sağlığına olan duyarlılıklarını daha da arttırmamız ve bunu hayatımızın her alanına yansıtmamız gerekiyor. Bu etkinliğe katkı sunan başta Toplum Gönüllüsü gençlerimize çok teşekkür ediyorum."

Bandırma Toplum Gönülleri Koordinatörü Mustafa Bor da, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen bu etkinlikte amacın vatandaşların çevre kirliliğine olan duyarlılığını arttırmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bandırma Belediyesi Sami Türkmen Balıkesir Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500

Yorumlar (1)

Hayri Yıldız:

Bandırma da çevre temizliği de şüphesiz çok önemli . Yapanlara ve öncü olanlara teşekkür etmeliyiz. Bence çevre temizliği bakımından en önemli konu , sahile şarz edilen atık su konusudur. Muhakkak arıtma yapılmalıdır. Lağım kokusuna birde kedi pisliği kokuları ilave ile sahilde bırakın gezmeyi, nefes almak bile zorlaşıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title