Haberler

Balıklıgöl'de Kahraman Tazeoğlu Rüzgârı

Güncelleme:

Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Balıklıgöl'de kurulan platforma halkla buluştu.

Ramazan ayı dolayısıyla Balıklıgöl'de kurulan Ramazan Sokağı'nda halkın beğenesini toplayan bir etkinliğe daha imza atıldı. Geceye ünlü şair yazar Kahraman Tazeoğlu katılarak şiirleriyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Tazeoğlu'nun sahne aldığı gecede konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Biz Eyyübiye adına başlattığımız bir cümle var, inşallah noktayı da bizler koyacağız. Çünkü biz noktayı koymazsak başkası koyar" dedi.

Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu'nun sahne aldığı gece de genci yaşlısı yediden yetmişe yüzlerce kişi Ramazan Sokağı'na akın ederek şiir dinleme fırsatı buldu. Birbirinden güzel şiirlerin seslendirildiği Ramazan Sokağı'ndaki şiir dinletisi yaklaşık iki saat sürdü.

Geceye, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcıları Necmeddin Sağlam Mehmet Elgün, Giray Küçük, Aziz Aslan, İş-kur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, bazı meclis üyeleri ve 2 bini aşkın Urfalı katıldı. Okuduğu şiirlerle Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşatan Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu'na Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den övgü dolu sözler geldi.

Şiir dinletisi sonrası Tazeoğlu'nu sahneye çıkarak tebrik eden Başkan Ekinci, belediye olarak sosyal etkinliklerle sürekli olarak gündeme geleceklerini söyledi.

"HALKIMIZI GÜZELLİKLERLE BULUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Ekinci, "Eyyübiye'ye zaten böyle güzel güzel sözlü insanlar yakışıyor. 'Başladığınız cümleyi bitiremezseniz, noktayı başkası koyar' dedi Tazeoğlu. Biz tabi Eyyübiye adına başlattığımız bir cümle var, inşallah noktayı da bizler koyacağız. Çünkü biz noktayı koymazsak başkası koyar. Güzelliklerle sizleri buluşturmaya çalışıyoruz, birde suç işlemeden katil olanlar, kalp kıranlardır. Eyyübiye ilçesinde kalp kıran kimse olmayacaktır. Biz çünkü gönüllere hitap etmek istiyoruz. Biz çünkü gönüller yapmaya geldik. Bizim siyaset anlayışımız, hayata bakışımız bu. Dolayısıyla kitapları milyonlar satan bir şairimizi, yazarımızı burada ağırlamaktan Eyyübiye Belediyesi olarak son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı. Başkan Ekinci ayrıca gecede emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaptığı konuşması sonrası Yazar Şair Kahraman Tazeoğlu'nu Eyyübiye Belediyesi olarak yapacakları bir sonraki sosyal faaliyetlerde de aralarında görmek isteyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yüzlerce kişi karşısında kendisinden bunun sözünü alarak düzenlenen gecenin anısına Tazeoğlu'na bir plaket takdim etti.

Plaket takdimi sonrası Eyyübiye Belediyesi'nin Ramazan Sokağı'ndaki düzenlemiş olduğu şiir dinletisi gecesi alkışlarla son buldu. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Kahraman Tazeoğlu Balıklıgöl Şanlıurfa Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title