Haberler

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı 1 Mayıs'a Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hazırlanıyor. Meydana 500 bin kişilik ses sistemi kurulacak, 7 yere LED ekranlar konulacak. Hazırlıklar sabaha kadar sürecek.

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı'nda kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hazırlıklar devam ediyor. Meydandaki Cumartesi pazarının kalkmasının ardından platform sahne ve teknik alt yapı çalışmalarının sabaha kadar süreceği öğrenildi.

PAZAR KALKTI, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için hazırlıklar akşam saatlerinde başladı. Meydanda bugün kurulan Cumartesi pazarının akşam saat 18.00 itibariyle kalkmasının ardından belediye araçları tarafından çöplerden temizlenerek yıkandı. Ardından meydanda sahne, platform ve teknik alt yapı çalışmalarına başlandı. Çalışmaların sabaha kadar biteceği bildirildi.

500 BİN KİŞİLİK SES SİSTEMİ, 7 LED EKRAN

Organizasyonu yapan firmanın teknik sorumlusu Mesut Kılıç, "Çalışmalarımız Cuma günü başladı. Bugün de devam etmektedir. Sabah saat 5-6 gibi çalışmalarımız sona erecek. Ama şu anda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 90'ı bitmiş. Yarın sabaha hazır olacak. Bu alan ilk defa Taksim dışında 1 Mayıs için yapılacak. Bu alan biraz farklı. Taksim'e göre biraz farklı o yüzden de bu alanda kitleye ulaşmak açısından LED ekranlar olacak. Buraya 500 bin kişilik bir ses sistemi kuruldu. Yani beklenen kitle odur.

"SEYYAR SATICI ALINMAYACAK"

Buraya güvenlik açsından da her herhangi bir seyyar satıcı alınmayacak. 7 ayrı noktada led ekran olacak" diye konuştu. Çalışmaların sabah saatlerinde bitmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bakırköy 1 Mayıs Taksim Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (9)

musti:

Tüm teröristler sokaklarda olacak yine, gerçek işçiler de evlerinde bu tatili aileleriyle ve çocuklarıyla geçirecek. . . Piknik yapacak ailesiyle ve güzel bir gün geçirecek. Diğer salaklarda saatlerce ayakta bekleyip garip garip halay çekip terör sloganı atacak. . .

1
4
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Sen önünden ye, karışma böyle mühim işlere. koyun. .

yanıt3
yanıt0
Biat mi asla!:

Uzun adamin istegi uzere annenin dogurdugu 4 cocuktan birisin sanirim. . Tayyip gencligi. . Hart hurt diyerek kimi korkutacaksin lan sen. .

yanıt3
yanıt0
Biat mi asla!:

1 mayisi kutlasam ne kutlamasam ne . . Hukumetin iscilere saygisimi var. . Taksimi bize cok görduler. . Elin amerikalisi bile 4 temmuzu terörde olsa ulkelerinde kutlayabiliyorda bizler kendi bayramlarimizi gögsumuz gere gere kutlayamaz durumda geldik. . Neden cunku bizler Buyuk Turk milleti degilmisiz. . Aslinda canakkkale diye bir zaferimizde yokmus. . 23 nisan 19 mayisimizda yokmus. . Biz aslinda ortadoguyu arap ihanetiyle arkadan hancerlenmis basarisiz bir Kut''ul amare ymisiz. . 1 mayisi kim takar.

3
0
yanıtYanıtla
musti:

taksim falan yok size. Bu ülkede kalkıp devlete kafa tutacaksınız sonra artistlik yapacaksınız yok öyle bir şey. Herkes devlete itaat edecek kanunlara kurallara uyacak. Bunu öğrendiğiniz zaman her şey olur. . . Şimdi gidin uslu uslu kutlayın yoksa hepinize yetecek gaz ve su var. . .

yanıt0
yanıt1
Biat mi asla!:

musti: Sen önünden ye, karışma böyle mühim işlere. koyun. .

yanıt2
yanıt0
eko:

güzel olmuş ellerinize sağlık bunlar unutulmayacak teşekkürler ak parti

0
2
yanıtYanıtla
selim akpli avusturalya:

Namaz Yok Oruc Yok nedir bir mayis amerikanin uydurdugu isci bayramini kutlarsiniz soytarilar 3 aylara girdik ibadet yapin ramazan yaklasiyor dinsiz yobazlar vatan hainleri

0
1
yanıtYanıtla
bilgiç:

hırsızlar, biz türklerin herşeyini çaldılaü, allahın arapları. ne akp, ne hdp, her şey asil için.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title