Haberler

Bakanın Damadının Parasını Çaldığı Öne Sürülen 2 Kişi Yakalandı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın damadı Murat Barış Mendev'in bir bankadan çektiği 500 bin liranın, sinyal bozucu bir cihazla aracın kilitlenmesinin engellenerek çalınmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın damadı Murat Barış Mendev'in bir bankadan çektiği 500 bin liranın, sinyal bozucu bir cihazla aracın kilitlenmesinin engellenerek çalınmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Çalınan paranın 200 bin liralık bölümü, zanlılardan birinin akrabasının evinin tavan arasında bulundu. Olaya karışan bir kişi ile paranın geri kalanını bulmak için operasyonlar sürüyor.

Kadıköy'de 5 gün önce meydana gelen olayda Erdoğan Bayraktar'ın damadı Murat Barış Mendev, bir bankadan çektiği 500 bin lira ile bir başka şubesinin önüne geldi. İçi para dolu çantayı otomobilinde bırakarak bankaya giren Murat Barış Mendev, 20 dakika sonra dışarı çıktığında parasının çalındığını fark etti. Banka güvenlik kameraları incelendiğinde 3 kişinin işadamının otomobilden inmesinin ardından aracın yanına geldiği kapıyı açtıktan sonra içi para dolu çantayı alarak kaçtıkları görüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis banka ve çevrede bulunan diğer işyerlerinde bulunan tüm kamera kayıtlarını inceledi. Önce zanlıların kaçtıkları otomobilin plakası belirlendi. Ancak yapılan incelemede bu plakanın sahte olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili yoğun şekilde çalışan polis zanlılardan ikisinin kimliğini tespit etti. Bu kişilerin gittikleri yerlerde pusu kuran ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAÇARKEN AYAĞI KIRILINCA YAKALANDI

Alibeyköy'de bir adreste önlem alan dedektifler dün akşam saatlerinde olayın zanlılarından Erdinç Ç.'yi (35)i fark etti. Polisi görerek kaçmaya başlayan Erdinç Ç. yüksek bir duvardan atlamaya çalışırken ayağını kırınca yakalandı. Hastanede tedavi edildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Erdinç Ç., sorguya alındı. Erdinç Ç.'nin gasp, hırsızlık ve oto hırsızlığı suçlarından daha önceden 20 kez gözlaltına alındığı ortaya çıktı. Bu arada Erdinç Ç., ile irtibatlı olduğu anlaşılan E.A., da polis tarafından gözaltına alındı.

200 BİN LİRA TAVAN ARASINDA BULUNDU

Polis olayla ilgili başlattığı çalışmada Erdinç Ç.'nin bir akrabasının evinde arama yaptı. Yapılan bu aramada çalınan paranın 200 bin liralık bölümü tavan arasında bulundu. Ev sahibinin paradan haberdar olmadığını söylediği belirtildi. Poliste işlemleri tamlanan Erdinç Ç., ile yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alınan E.A., adliyeye sevk edildi.

FİRARİ ZANLI VE 300 BİN LİRA ARANIYOR

Öte yandan olaya karışan ve geriye kalan 300 bin lira ile birlikte kaçtığı tespit edilen Ayhan Ş.'nin yakalanması için polis operasyonları sürdürüyor.

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Barış Kadıköy Politika Güncel Haberler

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title