Haberler

Bakan Yardımcısını Şok Eden "10. Yıl Marşı" Protestosu

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta'nın, 10 Yıl Marşı'yla ilgili sözlerine kızan katılımcılar tepkilerini salonu terk ederek gösterdiler.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın, "10. Yıl Marşı'na takılıp kalan insanlar, 'Ana yurdu dört baştan ördük' falan diyen insanlar bu memlekette bir tren rayı bile bir yerlere döşememişler" sözleri protesto edildi. Birçok izleyici salonu terketti. Balta'nın gidenlerin arkasından "durun arkadaşlar" diye seslenmesi de fayda etmedi. Protestocu izleyiciler geri dönmedi.

Cevahir Otel'de düzenlenen 1. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın konuşması katılımcıların bir kısmı tarafından protesto edildi.

"10. YIL MARŞINA TAKILIP KALAN İNSANLAR" SÖZÜ TEPKİYLE KARŞILANDI

Konuşması sırasında, " Türkiye'deki gelişmeleri engellemek isteyen küresel güçler ve uzantıları var Türkiye'de. 11-12 yıllık süre içerisinde Türkiye'de çok önemli yatırımlar oldu. Eğer biz İstanbul'da Kanal İstanbul denen bir projeyi düşünüyorsak, bunu engellemek isteyen insanların kimler olduğuna iyi bakmak lazım. Eğer 3. havaalanını, 3. köprüyü yapan insanları, firmaları kara listeye alıp da, onları karalayıp da, onların sicillerini bozmak isteyen insanlar kimse, onlara da bir bakmak lazım. Arkadaşlar, sizlerden bir kardeşiniz olarak şunu söylemek isterim; sloganlarla bu memlekette birşeyler yaptığını zannetmeye çalışan insanlar, 10. Yıl Marşı'na takılıp kalan insanlar, 'Ana yurdu dört baştan ördük' falan diyen insanlar bu memlekette bir tren rayı bile bir yerlere döşememişler. Ama 11-12 yıllık süreç içerisinde Türkiye'de yapılanlar belli" sözleri üzerine salondan uğultular yükselmeye başladı.

"DURUN ARKADAŞLAR" SÖZÜ FAYDA ETMEDİ

İzleyicilerden bazıları tepki göstererek salonu terk etti. Bu tepki üzerine Bakan Yardımcısı Balta, tepki gösterenleri durdurmak isteyerek, "Durun arkadaşlar" diye seslendi. Ancak, tepki gösterenler salona dönmedi. Balta da, "Çıkan arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Demokrasilerde eğer karşı fikirler de varsa, bizim sakin, duyarlı olmamız lazım. Onlara da saygı göstermemiz lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Balta Cevahir Otel Türkiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (49)

ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

ADAM KIMSEYE HAKARET FALAN ETMEMIŞ GAYET GUZEL BIR ŞEKILDE 80 YILDIR 10.YIL MARŞINI KULLANIPTA HIÇ BI KATKI VERMEYENLERE SÖYLEMIŞ TABI BAĞZILARININ ZORUNA GITMIŞ BU DURUM

21
98
yanıtYanıtla
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

AYDINLI O TESISLERİN ZARAR ETMEKTEN BAŞKA İŞE YARAMIORDU BOŞ KONUŞMA NAHSETTİĞİM CEHPLILERDIR ÖZAL GİBİ MENDERES GİBİ ADAMLAR 10.YIL MARŞININ ARKASINA SIĞINMADILAR SIĞINANLAR BELLI

yanıt0
yanıt0
İSMAİLbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.com:

HÜKÜMETİN YAPTIĞI İCRAATLERDEN HEP BAHSEDİYORSUNUZ YAPTIĞI YOLSUZLUKTAN BAHSEDECEK KADAR CESUR ADALETLİ VE VİCDANLI DEĞİLSİNİZ. SİZİN GİBİ MÜSLÜMANLAR OLMAZ OLSUN BU ÜLKEYİ BATIRDINIZ

87
14
yanıtYanıtla
GERÇEKLER.bir_zeyitn_tanesi_1988@hotmail.com:

İÇERİDE KALANLAR BÜYÜK BİR İHTİMALLE İHALELERİ ALIRLAR...

81
15
yanıtYanıtla
mahfimahfi@mynet.com:

Doğruları duymak bazı embesillerin hoşuna gitmiyor işte.

18
67
yanıtYanıtla
MURATmuratturk.322@hotmail.com:

BUTUN DEGERLERIMIZE SALDIRAN SU AKP ZIHNIYETINDEN TIKSINTI GELDI ARTIK

67
14
yanıtYanıtla
ALTIOKalihunkar-dogan@outlook.com:

BU ÜLKEDE MUSTAFA KEMALLER VE ONUN İNKILAPLARINI SAVUNANLAR ASLA ÖLMEZ! BUNU AKLINIZA İYİ BİR YERİNE İYİCE SOKUN ! CHP YE KITLIK PARTİSİ DİYENLERE DUYURULUR.OSMANLININ BIRAKTIĞI BORÇLARDAN YÜZÜNDEN ÜLKE YILLARCA SEFİL DÜŞTÜ. BİRÇOK SINIR KOMŞUMUZ OSMANLININ BORÇLARINI 1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ÇIKARDI. HEPSİNİ ÖDEYEN TBMM HÜKÜMETİYDİ. SON HALİFE DE KAÇMAK ZORUNDA KALDI NEREDE DE SON NEFESİNİ VERDİ BELLİ DEĞİL. BURADA OSMANLICILIK YAPANLAR İYİCE DÜŞÜNSÜN ADAM GİBİ ELEŞTİRSİN KEMAL ATATÜRK'Ü . HERKES HADDİNİ BİLECEK VESSELAM.

51
8
yanıtYanıtla
akın sakinakin-akinakin@outlook.com:

olmasaydınız olmazdık ya la

yanıt0
yanıt0
İskender Yildirimyildirim0666@gmail.com:

Kimse kimseye zorla atatürkü yada bir başkasını sevdiremez. onuncu yıl marşını da sevdirmeye kalkmasın.

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Kendi zihniyetlerinizin bir baskalari tarafindan benimsenecek diye bir mecburiyetmi varmi.???Önce tarihi arastirin daha sonrada gercekleri,söylemeyi bir deneyin.

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title